"ko je koga napao?"
"ko je koga napao?"

Povodom tuče u Srpskoj ligi: Ko je koga napao kod Fontane?

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.08.16. | 15:57

Redakciji MOZZART Sporta javio se trener IMT-a Dušan Đorđević i fudbalerima BASK-a postavio nekoliko pitanja

ko je koga napao?Bojan Ciger tvrdi da je linčovan. Tvrdi da su to uradili fudbaleri IMT-a. Pa i da su ga udarili šipkom. Trener IMT-a Dušan Đorđević ne želi da komentariše nešto što nije video, ali mu je mnogo toga u Cigerovim tvrdnjama zasmetalo.

Đorđević se stoga sam javio redakcii MOZZART Sporta da iznese drugi ugao gledanja.
"Da branim svoje igrače - ne pada mi na pamet. Ukoliko je neki od navoda tačan, neću cekati odluku disciplinskih organa, već ću da sečem sam. Ja, ili klub", kategorički će Đorđević.

Izabrane vesti

Odmah prelazi na opis svega onoga što se dešavalo na Novom Beogradu.
"Nakon završetka utakmice došlo do obostranih verbalnih pretnji, koje sam čuo pa smem da pišem, a u hodnik sam ušao sa kolegom Matanovićem, gde smo zatekli sve igrače IMT-a u svojoj svlačionici iz koje nisu mogli da ’provire’ jer ih je na vratima drzao Miroslav Čermelj, a makar deset fudbalera BASK-a u hodniku, odakle ih je tek Matanović ’oterao’ u gostujuću svlačionicu. Ko je tu hteo sukob?", pita se Đorđević.

Pitanja ima i za igrače BASK-a.
"Koliko puta su za vreme utakmice ušli u verbalne sukobe sa svojim trenerom i međusobno, a koliko puta igrači IMT-a? Koga je od trenera četvrti sudija još za vreme utakmice opominjao za rečnik u komunikaciji sa svojim igračima? Ko je dobio pet, a ko jedan žuti karton? Kada odgovore na ova pitanja, mladi igrači sa Careve Ćuprije dobiće odgovore na mnoga ostala, životna. A tiču se odgovornosti - za svoje reči i  postupke".

A o samoj tuči na autoboskuj stanici kod bioskopa Fontana...
"O nastavku sukoba na stanici ne znam mnogo. Znam da sam zadržao trojicu fudbalera (možda svoje igrače poznajem duže od trajanja telefonskog poziva) i upozorio ih na ponašanje na putu ka kući. Njih trojica su kasnije otišli. Prišao sam igracima BASK-a i sa njima se u razgovoru zadržao nekoliko minuta uveravajući se da do ničeg ozbiljnijeg nije došlo. I otišli su. Njih sedam, osam. Za njima je krenuo pomoćni trener IMT-a, Miloš Lukić i na stanici, pre nego sto je ušao u autobus, ostavio trojicu igrača IMT-a i makar sedmoricu iz BASK-a! Ostalo ne znam“, zaključio je Dušan Đorđević.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Srpska liga BeogradSrbijaPrva liga SrbijeIMTBASK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara