Priprema za ono glavno

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.09.18. | 15:17

Škotska i Belgija imaće uvertiru za Ligu nacija

Dosta je bilo monotonije u Škotskoj, vreme je za fudbal. Liga nacija je počela, a uvertiru za duele u svojim divizijama imaće Škotska i Belgija u međusobnom duelu večeras na Hempden parku u Glazgovu.

Tartan armiji če ovaj okršaj da bude prvi posle tri meseca pauze, a selekcija za duel s Crvenim đavolima ima određenih problema sa izostancima. Najdeficitarnija pozicija je trenutno u defanzivi, jer su zbog povreda van konkurencije Hendri, Mekkena i Bera. Osetiće se i izostanak veziste Fulama Toma Karnija, koga je takođe povreda sprečila da se stavi na raspolaganje selektoru Aleksu Meklišu. Inače, iskusni strateg preuzeo je kormilo Škotske u februaru ove godine posle dve godine pauze i neuspeha u egipatskom Zamaleku. Škotska u ponedeljak dočekuje Albaniju u okviru C divizije Lige nacija.

Izabrane vesti

Belgija se sprema za novi početak posle najvećeg uspeha u istoriji. Đavoli su na minulom Mundijalu u Rusiji osvojili treće mesto, pa su prema tome ambicije i dalje velike. Ako ne, i veće. Ekipu u utorak očekuje gostovanje na Islandu u okviru A divizije Lige nacija. Roberto Martinez je ostao na klupu nacionalnog tima, a sada neće moći da računa na jednog od najvećih aduta. Kevin de Brujne je povređen, a van konkurencije su još Felaini i Benteke.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:45 6602 MPR Scotland - Belgium kmb 2&gg 3,30
Ukupna kvota3,30

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Petak
20.45: (7,75) Škotska (4,30) Belgija (1,45)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Fudbalska reprezentacija Belgijereprezentacija škotskesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara