""
""

Protiv Bolonje nema spasonosnih bodova: Sve veća briga na Siciliji... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.02.16. | 14:35

Bez golova na Renco Barberi - 0:0

Ako ste protiv Bolonje rešili da tražite bodove u borbi za opstanak u Seriji A, grdno ste se prevarili. Ekipa koju je preporodio Roberto Donadoni u poslednje vreme je zaustavljala Juventus, Fjorentinu, Lacio, Milan, pa joj je danas pošlo za rukom i da osvoji bod na gostovanju ambicioznom, ali nedovoljno kvalitetnom Palermu - 0:0.

Izabrane vesti

Ipak, kada se sve sabere i oduzme, domaćin bi morao da bude zadovoljan konačnim ishodom, jer je Bolonja tokom meča imala daleko zrelije prilike, u par navrata ozbiljno pripretila preko Destra, Flokarija, a kasnije i Brijence, međutim, mreža Josipa Posaveca se nije zatresla.

Hrvatski čuvar mreže definitivno je bio najzaslužniji što je bolonja sa Renco Barbere odnela samo jedan, a ne sva tri boda.

Palermu je ovo bio ukupno šesti meč bez pobede pobede u Seriji A, otišli su na samo četiri boda udaljenosti od Frozinonea, pa će im biti izuzetno teško da sačuvaju prvoligaški status.

Sa druge strane, Bolonja je u mogućnosti da se baškari na visokoj devetoj poziciji. Mesta koja vode u Evropu su prilično daleko, ali ono što je najvažnije i mesta koja vode u Seriju B.


SERIJA A - 27. KOLO

Subota:
Empoli - Roma 1:3 (1:2)
/Zukanović 22 autogol - El Šaravi 5, 74, Pjanić 27/

Milan - Torino 1:0 (1:0)
/Antoneli 45/

Nedelja:
Palermo - Bolonja 0:0

15.00: Karpi - Atalanta
15.00: Sampdorija - Frozinone
15.00: Kjevo - Đenova
15.00: Udineze - Verona
20.45: Juventus - Inter

Ponedeljak:
19.00: Sasuolo - Lacio
21.00: Fiorentina - Napoli 

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARoberto DonadoniPalermoMatija DestroItalijaEvropaBolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara