Radović se raduje Zvezdi: Biće ludilo na oba stadiona, najveća opasnost od Radonjića i Bena

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.07.18. | 08:33

"Znam dobro šta znači igrati na punoj Marakani i u takvoj atmosferi. Mogu slobodno da kažem da Legija i Zvezda imaju dve najbolje navijačke grupe u Evropi", kaže prvotimac kluba iz Varšave

Legendarni fudbaler Legije i bivši igrač Partizana Miroslav Radović raduje se potencijalnim mečevima sa Crvenom zvezdom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i očekuje spektakularne atomfere na stadionima u Beogradu i Varšavi.

Izabrane vesti

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije kaže da mečevi sa Crvenom zvezdom za njega uvek imaju posebnu težinu.
"Moramo najpre da prođemo ovde ako mislimo da se sastanemo sa Zvezdom. Mada, realno, verujem da smo u drugom kolu i Zvezda i mi favoriti i da bi trebalo da prođemo u naredne runde. Nisam pratio žreb, ali čim su izvučeni parovi, telefon je počeo da mi zvoni. Sa svih strana poruke, obaveštenja, pozivi, pitaju jesam li video sa kim igramo. Definitivno to za mene neće biti utakmica kao i svaka druga", rekao je Radović za Informer.

Navijači oba kluba će se potruditi da još jednom prirede fantastične koreografije.
"Znam dobro šta znači igrati na punoj Marakani i u takvoj atmosferi. Mogu slobodno da kažem da Legija i Zvezda imaju dve najblje navijačke grupe u Evropi. Biće ludilo na oba stadiona, pretpostavljam. Draž je učestvovati u takvom meču, motiva mi sigurno neće faliti".

Radović se u srpski fudbal vratio na kratko 2016. godine kada je drugi put u karijeri obukao dres matičnog Partizana, ali je ubrzo usledio povratak u Legiju. Sa druge strane, Crvena zvezda iza sebe ima jednu od uspešnijih sezona u novijoj istoriji i ambicije da takve razultate ponovi i u ovoj.
"Znam kako je bilo prošle godine, crveno-beli su odlično igrali. Imaju dobrog trenera, koji je utegao ekipu. Zadržali su većinu igrača i još su se pojačali. Verovatno nam najveća opasnost preti od Radonjića i Bena, mada tu je i Nenad Krstičić, koji je u odličnoj formi i vuče ekipu".

Teško je uvom trenutku odrediti ko bi bio favorit za prolazak u narednu rundu takmičenja.
"Detalji će odlučiti, šanse su tu negde 50-50. Vrlo je važna prva utakmica, ako damo gol u gostima, biće to velika stvar. Činjenica da Zvezda od početka sezone nije primila gol, govori da neće biti lako, ali baš kao i njima, i nama je stalo da se plasiramo u Ligu šampiona", rekao je Radović.

Fudbalere Crvene zvezde i Legije večeras očekuju prvi mečevi drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Crveno-beli od 20.30 dočekuju Suduvu, dok će od 21 čas Legija na svom stadionu ugostiti Spartak iz Trnave.

Foto: Action images


tagovi

Miroslav RadovićLegija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara