"Aga Radvanska"
"Aga Radvanska"

Radvanska u finalu Sidneja

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.01.17. | 09:24

Poljska teniserka prepustila samo tri gema Stricovoj

Aga RadvanskaJedna od najboljih teniserki današnjice, Agnješka Radvanska sa lakoćom se plasirala u finale turnira u Sidneju (tvrda podloga, 710.900 $).

Poljska superzvezda je rutinski savladala Čehinju Barboru Stricovu sa 2:0, po setovima 6:2, 6:1. Jedna od potencijalnih osvajačica Australijan opena (iako nikada do sada nije podigla pehar sa nekog od četiri grend slemova), sada čeka bolju iz susreta između Britanke rođene upravo u Sidneju, Džoane Konte i Kanađanke Južin Bušar. Biće to tek drugi susret 10. i 49. igračice sveta, a u jedinom odigranom slavila je Bušar.  Ipak, sada je Konta u daleko boljoj formi i slovi za favoritkinju zašta MOZZART nudi kvotu 1,45.

Izabrane vesti

NAĐA PETROVA U PENZIJI
Nađa Petrova iz igračkih danaRuska teniserka Nađa Petrova objavila je da se povlači iz aktivnog bavljenja sportom.  Moskovljanka, koja je u junu napunila 34 godine, u proteklom periodu se mučila sa povredama koje su joj očIgledno ukazale da je vreme da odmori. Petrova je najviši plasman, treće mesto na WTA listi dostigla pre više od decenije, tačnije maja 2006, a osvojila je 13 turnira. Na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu okitila se brozanom medaljom za Rusiju u paru sa Marijom Kirilenko.

(foto: Action Images)


tagovi

PoljskaAustralijaAgnješka Radvanska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara