"Rakićević"
"Rakićević"

Rakićević: Ako treba nek saigrači igraju i pobeđuju cele sezone, ja ću rado da ih gledam!

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.10.16. | 17:37

"Stvarno ´čuka´ kuca, nemam reči. To je osećaj koji nema niko u Evropi, jedino ga mi imamo. Osećaj kada te cela hala dočeka aplauzom to je nešto neverovatno”, prvi su utisci mladog košarkaša Zvezde posle pobede nad Barselonom u razgovoru za MOZZART Sport

RakićevićVeče u kom je Crvena zvezda savladala Barselonu ostaće  dugo u pamćenju i srcu mnogim navijačima kojima je crveno-bela boja draga, a posebno će je pamtiti i Petar Rakićević koji se prvi put otkada je došao u Zvezdu “skinuo” is a dvadeseticom na leđima istrčao na parket.

Odgledao je čitav meč sa klupe, ali je posle utakmice imao konstantan smeh na licu. Smeh zadovoljstva i dobrog raspoloženja.

Izabrane vesti

Iskoristili smo priliku posle utakmice da porazgovaramo sa Rakićevićem, a on nam je bez lažnih rečenica i osećanja rekao svoje prve utiske.
"Čekao sam da dobijem priliku ´da se skinem´. Ipak sam još u fazi priprema. Tako da čekam još na trenerovu odluku da me pusti bar malo na parket, da dočekam da igram pred ovim navijačima koji su izvanredni, videli ste i sami”, izgovorio je Petar u dahu u razgovoru za MOZZART Sport.

A, posle toga imao je zanimljivu tvrdnju.
"Za ovu pobedu stvarno momcima svaka čast. Ako treba oni nek igraju cele sezone, ako će da dobijaju, ja ću vrlo rado da ih gledam”, rekao je Petar uz konstantaciju da jedva čeka da se naše na parketu i debituje.

Rakićević sa saigračima

Petar je pre 22 dana došao u tim i do sada je imao vremena da se navikne na novo okruženje i da se upozna sa saigračima. Kaže da su ga dobro prihvatili.
"Jesu. Svi momci su stvarno super. Trener i stručni štab, sve je super, stvarno sam prezadovoljan što se toga tiče. Nema nikakvih problema. Radim maksimalno, čekam šansu i to je to za sada", kaže Rakićević.

Iako se prvi put našao u sastavu nije ubeležio debi. Kada bi to moglo da se dogodi?
"Iskreno da vam kažem - ne znam. Sve zavisi od trenera. Naravno, i od mene. Do mene je da dajem maksimum na treningu, da ojačam…", zna Rakićević na kom planu treba da napreduje.

Prvi osećaj kada je istračao pred skoro 20.000 Delija bio je poseban za ovog mladog momka. Kaže, srce je htelo da mu iskoči.
"Stvarno ´čuka´ kuca, nemam reči. To je osećaj koji nema niko u Evropi, jedino ga mi imamo. Osećaj kada te cela hala dočeka aplauzom to je nešto neverovatno".

I Marko Simonović je posle meča istakao da je atmosfera protiv Barselone bila najbolja u Areni posle meča protiv CSKA otkad je on u Zvezdi.

Mladi Rakićević je saglasan sa tim.
"I atmosfera je uticala na ovaj sjajan rezulat. Navijači su naš šesti igrač nose nas i u porazima i u pobedama. Ponosni smo na njih, samo neka nastave ovako", zaključio je Rakićević.

Crvena zvezda već u petak nastavlja putešestvije u Evroligi, a naredni protivnik biće Panatinaikos u OAKA arena sa početkom od 20.15.

(FOTO: MN Press, Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvroligaEvropaPetar RakićevićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara