""
""

Ranijeri već zna kako će da potroši novac od Kantea - oteće prvu metu Junajteda i Arsenala

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.05.16. | 09:58

Bilo bi to ozbiljno pojačanje za Ligu šampiona...

Iščekujući titulu na King pauer stadionu veoma ozbiljno pristupaju i narednom prelaznom roku! Lester je obezbedio plasman u Ligu šampiona, najbolje igrače poput Kantea, Vardija ili Mareza teško će uspeti da zadrži i zbog toga već treba razmišljati o pojačanjima.

Prema tvrdnjama ostrvskog tabloida San daleko najtraženiji fudbaler Lestera predstojećeg leta biće omaleni vezista Ngolo Kante iza kog je najbolja sezona u karijeri. Ali razlog za to je svakako i podatak da su igrači takvih karakteristika definitivno deficitarni poslednjih godina u vrhunskom fudbalu, s obzirom da su prevlast na poziciji zadnjeg veznog preuzeli snažni i visoki momci. Tako bi Kante mogao da vrati u modu igrače tipa Makelele...

Izabrane vesti

Isti izvor piše još da ne postoji evropski velikan koji se ne raspituje za 25-godišnjeg Francuza i dodaje da se očekuje da će od njegove prodaje Klaudio Ranijeri zaraditi oko 20.000.000 funti, a možda i više, u zavisnosti kakav će učinak Kante imati na Evropskom šampionatu ovog leta.  

A zamena je, navodno spremna. Italijanski stručnjak je dugo vagao i konačno odlučio - Vilijam Karvaljo! Zadnji vezni lisabonskog Sportinga dugo vremena bio je na meti Mančestera i Arsenala. Venger je odustao, jer mu je u prvom planu sada Granit Džaka iz Menhengladbaha, dok se Junajted primirio čekajući rasplet oko Van Gala i novog menadžera za iduću sezonu. Sve to Lisice bi mogle da iskoriste kako bi ugrabile jednog od najtraženijih vezista u Evropi poslednje dve godine. 

Sporting je za Karvalja do sada tražio oko 30.000.000 funti. San ipak tvrdi će Lester moći da ga dobije za novac od prodaje Kantea, što će raći za oko 20.000.000 funti...

(foto: Action Images) 


tagovi

Vilijam KarvaljoSporting LisabonPremijer ligaPortugalNgolo KanteLester SitiKlaudio RanijeriEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara