""
""

Raport iz Albanije: Treneru Skenderbega fale trojica, jedan otišao u Nemačku i nije se vratio

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.10.17. | 15:13

Predsednik odredio premije u slučaju trijumfa nad Partizanom

Na terenu sve ide kako su u Skenderbegu očekivali, ali van njega - problemi. I to kadrovske prirode. Za razliku od Partizana koji kompletan stiže u Albaniju, tim iz Korče je uzdrman u osvit trećeg kola Grupe B Lige Evrope, pošto mu nedostaju čak tri igrača.

Šefu struke Iljiru Daji raspoloženje, posle prvenstvene pobede nad Lušnjom (4:1), pokvarilo je saznanje da za meč u četvrtak (21.05) ne može da računa na krilo Enisa Gavazaja, centralnog vezistu iz Malija Bakarija Nimagu i češkog centarfora Martina Nespora.

Izabrane vesti

MOZZART kvote 6515 --->>> Skenderbeg - Partizan 1 (3,10), X (3,10), 2 (2,45)

Odsustvo prve dvojice je ozbiljan hendikep za Skenderbeg, pošto su bili protagonosti uspeha u letošnjim kvalifikacijama i odigrali su većinu ligaških mečeva. Gavazaj se oporavlja od povrede koju je zadobio već u 20. minutu susreta sa Jang Bojsom i još ne trenira sa ekipom, dok je Nimaga deset dana van stroja i procena lekara je da neće uspeti da se oporavi za duel sa Beograđanima. Čeh Nespor je trebalo juče da se vrati sa terapija u Nemačkoj, ali kako javljaju lokalni mediji, nije se pojavio u Korči i sigurno neće biti u kombinaciji. Što ne čudi, s obzirom da je od odlaska iz poljskog Zaglebja uglavnom rezerva.

Kapiten je rešio da smiri tenziju: Samo fudbal, ništa politika

S druge strane, predsednik Skenderbega Ardijan Takaj odlučio je da ne dodeljuje specijalne premije u slučaju pobede nad Partizanom, iako se očekivalo da će dodatno motivisati igrače svog kluba. Ostao je dosledan stavu proklamovanom po plasmanu u grupnu fazu, kad je obećao da će svaka pobeda vredeti 100.000 evra, a svaki remi 50.000 evra (igrači već zaradili taj novac za 1:1 sa Jang Bojsom).

(FOTO: Action images)


tagovi

AlbanijaEvropaLiga EvropeSkenderbeg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara