"El Monir na derbiju"
"El Monir na derbiju"

Raskinuli Partizan i El Monir, odlaze i Đuričković i Marjanović, Solomon se vraća u Rijeku

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.12.17. | 19:27

Crno-beli ostaju i bez dvojice golmana, trećeg šalju na pozajmicu...

El Monir na derbiju

Ono što je jutros nagovešteno, tokom dana je potvrđeno. Mohamed El Monir nije više fudbaler Partizana.

Izabrane vesti

Reprezentativac Libije, zimus pristigao u Humsku 1, raskinuo je ugovor i tako postao slobodan igrač, pa će u predstojećem prelaznom roku moći nesmetano da potraži novi klub. U dosadašnjem možda i nije dobio pravu šansu (samo sedam utakmica u 2017).
Tačno je, Munir je dobio „čiste“ papire i više nije igrač Partizana“, potvrdio je MOZZART Sportu Petar Bazić, dugogodišnji agent brzonogog levog beka, u dresu Parnog valjka ovenčanog duplom krunom.

Partizan - ko sve može da ide: Formula 6+2+1

Monir je, zapravo, samo prvi od nekolicine fudbalera iz aktuelnog sastava Partizana koji ove zime napuštaju Topčidersko brdo. S obzirom da nisu imali zadovoljavajuću minutažu i(li) učinak, pa i priliku, informacije iz Humske sugerišu da će narednih dana po istom principu boravak među crno-belima završiti vezista Saša Marjanović, krilo Alen Stevanović i štoper Lazar Ćirković. Svima ugovori ionako ističu u junu, pa je u zajendičkom interesu da pronađu sredinu u kojoj će igrati. Malo iznenađenje predstavlja nagoveštaj da se u grupi onih na koje Miroslav Đukić više ne računa nalazi i Petar Đuričković (ugovor do leta 2019), ove sezone starter tek šest puta.

El Monir sa menadžerom Petrom Bazićem

Partizan i Plzenj možda bez publike

Što se tiče pozajmljenih igrača, rukovodstvo srpskog prvaka odlučilo je da krilnog napadača Teofilusa Solomona vrati u Rijeku pre dogovorenog roka (jun), levi bek Nemanja Antonov imaće još šest meseci da ubedi struku da je vredan otkupa ugovora od Grashopersa, dok se sa Čelsijem pregovara o otkupu Danila Pantića.

Partizan pregovara sa kapitenom Vojvodine! Đukiću se sviđa i Putinčanin
Realnija, pristupačnija i logičnija varijanta: Nikola Aksentijević na pragu Partizana?
Prvi Partizanov pik iz Srbije - najbolji igrač Superlige!
Partizanove želje za prelazni rok: Rukavina, Zdjelar, Raća i besplatni dvojac iz Kairata
Partizan nudi Stojkoviću ugovor do kraja karijere!

I za kraj – golmani. Filip Kljajić, van takmičarske ekipe još od avgustovskog susreta sa Voždovcem, biće poslat na pozajmicu, s obzirom da je malo pre serije kikseva produžio ugovor do juna 2021, pa ne može tek tako iz njega da „izađe“. Đorđe Lazović, angažovan prošle zime, dobiće raskid saradnje, posle bezmalo godinu dana tokom kojih je samo trenirao u „Zemunelu“, ali nije debitovao u zvaničnom susretu. Isto važi i za još jednog čuvara mreže, Nemanju Stevanovića, ove sezone nije bio licenciran ni za prvenstvo, ni za evropska takmičenja.

PIŠE: Aleksandar JOKSIĆ


tagovi

FK PartizanPetar ĐuričkovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara