""
""

Rat večitih na pomolu: I Zvezda hoće vezistu iz Rusije! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.06.17. | 19:03

Reč je o Branku Jovičiću iz Amkara

Novi rat večitih rivala je na pomolu! Ne, ovog puta se ne radi o dekadentnim i nepotrebnim saopštenjima, već o nameri Partizana i Crvene zvezde da angažuju istog igrača.

Tri runde pregovora: Partizan i Branko Jovičić - moguće je

Izabrane vesti

Čitali ste na stranicama MOZZART Sporta već o nameri rukovodstva Partizana da u letnjem prelaznom roku pojača manevar zadnjim veznim Amkara iz Perma Brankom Jovičićem. Međutim, kako saznajemo isti plan imaju i odgovorni sa Marakane, tačnije glavni ljudi sportskog sektora Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela i trener Vladan Milojević.

Zicer za Zvezdu: Filip Stojković je slobodan igrač

Nekadašnji član Borca iz Čačka već tri godine pečalbari u Rusiji, gde je otišao najviše zahvaljući aktuelnom selektoru Srbije Slavoljubu Muslinu. Zadnji vezni fudbaler rođen 1993.godine ima važeći ugovor sa klubom sa Zvezda stadiona do narednog leta.

REPREZENTATIVAC UKRAJINE U ZVEZDINOM FOKUSU

Iako Jovičić nema papire u rukama finansije ne bi trebalo da predstavljaju nepremostivu prepreku za Crvenu zvezdu, naravno i Partizan. Prema našim saznanjima Amkar za njegovu slobodu traži između 200 i 300 hiljada evra.

Renoviranje odbrane je prioritet svih prioriteta Crvene zvezde. Grozničavo se traži kvalitetan štoper, ali srpskom vicešampionu su potrebna i osveženja u veznom redu. Tačnije, adekvatan parnjak Mičelu Donaldu u srcu manevra, pošto bi Holanđanin trebalo da bude na raspolaganju Vladanu Milojeviću za početak evropskih kvalifikacija.
„Potreban nam je brži zadnji vezni“,
rekao je nedavno Zvezdan Terzić.

Dovoljno za zaključak da Damijan Le Talek nije zadovoljio i pored odličnog početka u Crvenoj zvezdi.Ono što je nedostajalo Francuzu trebalo bi da donese Branko Jovičić.

I ČAUŠIĆ U IGRI

Istina, na Marakani se priča i o prošlogodišnjoj želji - Goranu Čaušiću. U renoviranom veznom redu, bez obzira na dolazak pojačanja, važnu ulogu trebalo bi da ima i mladi Uroš Račić.

Branko Jovičić je rođen septembra 1993.godine. Prošao je kompletnu omladinsku školu Borca iz Čačka. Igrao je i za austrijski Linc, ali je potpunu afirmaciju doživeo u matičnom klubu, odakle ga je put odveo u Amkar.

Za klub iz Perma je odigrao 58 utakmica i dao četiri gola. Bio je član selekcije Srbije do 20 godina.

(Foto MN Press)


tagovi

Zvezdan TerzićVladan MilojevićSuperligaFK PartizanEvropaFK Crvena zvezdaBranko JovičićAmkar Perm

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara