"Razočarani Kandreva"
"Razočarani Kandreva"

Razdor u Laciju: Lukas Bilja izabran za kapitena, Kandreva pobesneo!

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.07.15. | 15:38

Agent italijanskog reprezentativca Federiko Pastorelo poručio da će njegov igrač i dalje nastaviti s normalnim radom, ali da ne može da sakrije veliko razočaranje

Razočarani Kandreva

Sve u dosadašnjem toku pripremnog perioda kada je u pitanju rimski Lacio delovalo je prilično spokojno, ali je onda jedna odluka stručnog štaba i klupske uprave napravila veliki razdor unutar ekipe.

Izabrane vesti

Naime, odlučeno je da argentinski vezista Lukas Bilja bude naslednik bivšeg kapitena Stefana Maurija, što je duboko razočaralo, a gotovo i razbesnelo Antonija Kandrevu, koji je smatrao da je sasvim logično da se traka nađe na njegovoj ruci.
"Antonio je zaslužio takvo priznanje zbog svega što je pokazao u poslednje tri i po godine. Svakog leta je postoji interesovanje klubova koji igraju važne uloge u Ligi šampiona, ali se nikada nije ulazilo u dublje razgovore sa njima. Zaslužio je drugačije ophođenje", rekao je agent italijanskog reprezentativca Federiko Pastorelo i dodao da će njegov igrač i dalje nastaviti sa normalnim radom, ali da ne može da sakrije veliko razočaranje.

Kandreva je stigao u Rim 2012. godine iz Udinezea za transfer koji je ukupno iznosio 5.700.000 evra, a u poslednje tri sezone bio je verovatno i najbolji igrač Nebeskoplavih.

Lukas Bilja je na Olimpiko stigao godinu dana kasnije, ali se ovog leta često pričalo o njegovom odlasku u neki veći klub, pa je možda i to glavni razlog što je odlučeno da se upravo njemu dodeli kapitenska traka.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ALukas BiljaLacioItalijaEvropaAntonio Kandreva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara