""
""

Razmimoilaženje zbog Vidala: Barsa traži jedno, Sevilja nudi drugo...

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.01.18. | 20:41

Kakav će biti konačni rasplet?

Još se tržište oporavlja od transfer bombe u liku Filipea Kutinja, a Barselona je rešila da navijače obraduje još jednim pojačanjem - Džerijem Minom. Do ozvaničenja transfera novog štopera ostao je samo još potpis, što znači da je Havijeru Maskeranu put do Kine otvoren.

Izabrane vesti

Posle dva velika posla završena ove zime, Barselona će ostatak prelaznog roka verovatno provesti u čišćenju redova i stvaranja baze za napad na titulu i izazove na svim frontovima. 

Prvi koji bi uz Maskerana trebalo da napusti Kamp Nou je - Aleiš Vidal. I pored svih prilika koje je dobio Vidal je ostao u zapećku i sada je jasno da je rastanak jedino logično rešenje. Sevilja, Inter, Valensija i Roma stali su u red, ali Vidalovo srce želi samo jedan klub - Sevilju. 

Logično, pošto se u timu iz Andaluzije došao do nivoa koji je zadovoljio Barselonine pre dve i po godine. Međutim, nadolazeći razgovori dve strane već su zapali u ćorsokak zbog mimoilaženja dve strane oko transfer strategije. 

Naime, Sevilja je prvobitno želela da za transfer izdvoji traženih 10.000.000 evra, ali je u međuvremenu odlučeno da se proba sa pozajmicom do kraja sezone uz opciju otkupa ugovora. Caka je u tome što Sevilja ne želi da cena bude fiksna, već zavisno od Vidalovih partija do kraja sezone. 

To je scenario koji Barselona nema nameru da prihvati, jer je cilj da se Vidal proda odmah, a to Sevilja ne može da garantuje.

Razgovori bi trebalo da počnu u narednih nekoliko dana i videćemo da li postoji rešenje ove zamršene situacije.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleiš VidalEvropaPrimeraSeviljaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara