"Geret Bejl"
"Geret Bejl"

Real bez Modrića - nije to isti tim! Šok u Madridu, Levante odneo bod sa Bernabeua

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.09.17. | 14:43

Najgora utakmica Kraljevskog kluba otkako je Zinedin Zidan trener

Geret Bejl

Zinedin Zidan se zaigrao. Kristijano Ronaldo je istina povređen i na njega se nije moglo računati, ali preterao je Realov šef struke kada je procenio da će njegov tim protiv nedoraslog Levantea moći i bez Kejlora Navasa, Gereta Bejla, Kazemira, Iska i čini se pre svega - Luke Modrića. Pogodak Ivija Lopeza već u 12. minutu utakmice gostima je bio dovoljan za senzacionalnih 1:1 na stadionu "Santjago Bernabeu"!

Izabrane vesti

Senzacionalan, jer se pre utakmice iks u MOZZART kladionicama plaćao kvotom 11,0. Na terenu, međutim, Real nije izgledao ni izbliza toliko dominantno. Jeste, naravno da se igralo na Levanteovoj polovini terena, ali bedem pred golom Raula Fernandeza bio je nepremostiva prepreka za domaće. Mreža gostiju zatresla se samo posle kornera u 36. minutu kada je Lukas Vaskez natrčao na odbitak nakon šuta koga drugog do Serhija Ramosa. Jedini način da se Ramos zaustavi u skoku je izgleda da mu se kopačke zakucaju ekserima za teren.

Nažalost po Kraljeviće, taj Ramosov pogodak bio je dovoljan samo da se anulira raniji gol Lopeza nakon ne baš spretne reakcije Danija Karvahala.

Međutim, nije odbrana bila glavni Realov problem danas. Mnogo više od toga oči je peklo odsustvo ideje u organizaciji napada. Zidan je Modrića odmarao za megdan sa APOEL-om. Nije bio ni na klupi. Isko je kasnije ušao u igru kao džoker. Nije vredelo. Idealna utakmica da se vidi koliko hrvatski internacionalac znači za igru madridskog giganta.

Povreda Karima Benzeme nije pomogla. Probao je Zidan da eksperimentiše i gurne Gereta Bejla u sam špic. Potpuni fijasko. Istina, izborio se Velšanin za dve dobre prilike, ali nije bio precizan. Raul Fernandez je obavio svoje sa tri vanserijske intervencije.

U normalnim okolnostima morao bi da ih upiše barem desetak kako bi se Real zaustavio. Ali ovo danas bila je možda i najgora utakmica Kraljevskog kluba otkako je Zinedin Zidan preuzeo kormilo. Previše su se osilili Madriđani posle fantastičnog početka sezone.

ŠPANIJA 1 - 3. KOLO

Petak

Leganes - Hetafe 1:2 (0:1)
/Gerero 66 - Arambari 39, Buve 84/

tabela

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraLukas VaskezLevanteEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara