"Hari Rednap"
"Hari Rednap"

Rednap napustio KPR! Jedni kažu da je u pitanju zdravlje, a drugi novac i bes...

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.02.15. | 15:50

"Uveren sam da će klub uspeti da obezbedi opstanak u Premijer ligi", rekao je sada već bivši vođa Rendžera...

Hari Rednap

Kapetan je napustio brod koji tone! Kvins Park Rendžers je ostao bez menadžera, a Hari Rednap bez posla! Razlozi odlaska prekaljenog stratega još uvek se diskutuju, jer iz krugova bliskih klubu stiže informacija da Rednap ima zdravstvenih problema, dok drugi pričaju o tome da Hari nije dobio novac za pojačanja tokom zime, te da je bio jako besan. Prekaljeni strateg, koji je kormilo londonskog kluba preuzeo novembra 2012. godine i odradio 105 utakmica obavestio je vlasnika Tonija Fernandeza da više ne može da obavlja posao iz, kako se navodi na zvaničnom sajtu - zdravstvenih razloga. Naime, Rednap bi trebalo da ide na operaciju plastičnu operaciju kolena, gde bi mu bio ugrađen implant, zbog čega neće moći da se bavi svojim poslom duže vreme. 

Izabrane vesti

S druge strane, Ostrvom se prethodnih nedelja šuškalo o nezadovoljstvu Rednapa odlukom da ne dobije ni prebijenu paru kako bi pokušao da ekipu podigne sa dna Premijer lige, što je verovatno i glavni uzrok njegovog odlaska. 
"U KPR-u mi je bilo fantastično. Želeo bih da se zahvalim Upravi, igračima i osoblju, posebno navijačima što su bili apsolutno fenomenalni prema meni od trenutka kada sam došao u klub. Nažalost, posao ostavljam zbog operacije kolena, zbog čega ću posao morati da ostavim po strani tokom narednih nekoliko nedelja. Ne bi mogao da dolazim na treninge svaki dan, a ako ne bih mogao da radim posao sa 100 odsto mogućnosti bolje je da neko drugi preuzme posao", naveo je Rednap u oproštajnom pismu. 

On je istakao da je njegov odnos sa prvim čovekom kluba bio fantastičan tokom prethodnih godina i da je Fernandez obeležio njegovu trenersku karijeru.
"Uveren sam da će klub uspeti da obezbedi opstanak u Premijer ligi", dodao je Rednap

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaKvins Park RendžersHari RednapEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara