"Odion Igalo"
"Odion Igalo"

Retkost u svetu modernog fudbala: Novi junak navijača Votforda odbio Antića i milionsku ponudu iz Kine!

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.07.15. | 18:17

Odion Igalo u epizodi “nije zlato sve što sja“

Odion IgaloNije to više ništa neuobičajeno. Da se neko zaklinje u vernost klubu, ljubi grb i peva pesme o navijačima sve da bi najednom sve to zaboravio i nestao na prvu unosniju ponudu. Odion Igalo nije od takve sorte. Momak koji je prošle sezone postigao 20 golova u 35 utakmica za Votford nije se polakomio na milionsku ponudu Radomira Antića već je odbio Hebei ne bi li se u dresu Votforda dokazao i na premijerligaškoj sceni.

Sportski motiv je presudio. Ali sigurno se i Igalo zamislio. Ne nudi se svaki dan obeštećenje od 14.000.000 evra i godišnja plata od čak 3.500.000 evra za ugovor na četiri sezone! Igalo se zahvalio i okrenuo, iako je uprava Votforda već dala zeleno svetlo za transfer.
"Volim ove navijače i nadam se da sam odbijanjem ovolikog novca jasno pokazao koliko sam spreman da radim za Votford. Ali moraće i oni da mi ponude bolje uslove kao nagradu za sve ono što sam uradio u prošloj sezoni", obrazložio je Igalo odluku i dokazao da ipak nije sasvim finansijski nepismen.

Izabrane vesti

Ostrvski mediji pišu da su za Igala zainteresovana još dva kluba iz engleske elite, ali njihova imena nisu poznata niti Votford na stolu ima išta konkretno.

(FOTO: Action Images)


tagovi

votfordPremijer ligaprelazni rok 2015Odion IgaloHebeiEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara