"Rojs, Riberi, Rosi, Falkao i Volkot"
"Rojs, Riberi, Rosi, Falkao i Volkot"

Rojs, Falkao, Riberi… Čije odsustvo je najveći hendikep? (ANKETA)

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.06.14. | 22:16

Svetsko prvenstvu u Brazilu, nažalost, propustiće i brojni velikani fudbala. Interesuje nas, ko će najviše nedostajati?

Rojs, Riberi, Rosi, Falkao i VolkotJoš kada je pred kraj 2013. godine obznanjeno da će Portugalci, a ne Šveđani putovati u Brazil tugovali smo zbog toga što među najboljima na svetu nećemo gledati jedinstvenog Zlatana Ibrahimovića, jer je njemu, nesumnjivo, baš tamo mesto. Međutim, nismo mogli da pretpostavimo da će on biti samo jedan u plejadi velikih asova koji će zbog povreda planetarnu smotru gledati preko televizora.

Radamel Falkao, koji je trebalo da od Kolubmije učini najprijatnije iznenađenje turnira, preko Đuzepea Rosija, najboljeg strelca Serije A do januarske povrede, pa Tija Volkota, momka čija je brzina često zametala nedostatak kreacije u veznom redu Engleske…

Izabrane vesti

I za kraj (ili se bar nadamo da je kraj malerima) dva nama posebno draga majstora sa loptom – Frank Riberi, nesumnjivo prva zvezda Francuske, i Marko Rojs, najbolji igrač Bundeslige, as od kojeg se očekivalo da u Brazilu bljesne u punom sjaju.

Navijači su u depresiji. Šanse njihovih ekipa da ostvare veliki rezultat drastično su pale (ako mislite da nisu probajte da osećaj naplatite u specijalu kladionice MOZZART). Ali, šta mislite, ko će najviše patiti zbog izostanka pomenutog kvinteta? Ili ste se setili još nekog koga mi nismo pomenuli?

(FOTO: Action Images)


tagovi

Tio Volkotreprezentativni fudbalRadamel FalkaoMarko RojsFrank RiberiĐuzepe RosiBrazil2014Brazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara