"Rosi na treningu reprezentacije Italije"
"Rosi na treningu reprezentacije Italije"

Rosi razočaran u Prandelija: Nisam u formi? Dajte, nemojte me zasmejavati...

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.06.14. | 16:57

„Pogledajte rezultate testova“, poručuje precrtani napadač Fiorentine

Rosi na treningu reprezentacije ItalijeJedno od najvećih iznenađenja koje je Ćezare Prandeli servirao italijanskoj, ali i svetskoj javnosti, predstavlja činjenica da na završni spisak putnika za Mundijal nije uvrstio Đuzepea Rosija. As Fiorentine priznaje da mu je pao mrak na oči kad su stigle vesti da neće videti Brazil, pa se najpre na Tviteru, a potom i u izjavi za Gazeto delo sport požalio da sumnje u njegovu fizičku spremnost uopšte nisu tačne.

Navodno, Prandeli je Rosija precrtao sa spiska, jer ne želi da ima u timu igrače podložne povredama, a nekadašnji prvotimac Viljareala je od dolaska u Fiorentinu ima ogromnih problema sa kolenom (operacija prednjih ukrštenih ligamenata odmah po potpisu), a zatim i sa sitnim povredama zbog kojih je propustio nekoliko mečeva prolećne sezone.

Izabrane vesti

Doduše, napadač Ljubičastih uverava da sumnje u njegovo zdravstveno stanje nisu tačne i da sve što mu je zamereno – ne stoji.
Svi kažu da nisam u formi, ali pitajte bilo koga iz reprezentacije za rezultate testova, kao i koliko sam pretrčao na poslednjoj utakmici (misli se na kontrolni meč sa Republikom Irskom). Bićete šokirani“, poručio je Rosi.

On kaže da je potpuno spreman za takmičenje kao što je Prvenstvo sveta.
„Imam strah od ulaska u duele? Dajte, nemojte me zasmejavati. Pa, ja mislim brže od svih odbrambenih igrača. Tužan sam i razočaran, ali sad je najvažnije da podržimo Italiju. Napred, Azuri“, dopunio je Đuzepe Rosi.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaĐuzepe Rosireprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalItalijaĆezare PrandeliBrazil2014DBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara