"Rudi Gej"
"Rudi Gej"

Rudi Gej: Teodosić je glava zmije

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.09.14. | 13:18

„Nismo igrali sa takvim timom na turniru“, rekao je Derik Rouz u najavi finala

Rudi GejIako se u večerašnjem finalu sastaju 12 NBA i 12 igrača koji nisu u najjačoj ligi na svetu Amerikanci ne potcenjuju Srbiju i imaju samo reči hvale na račun srpskih igrača.

Kao glavna opasnost u timu Saše Đorđevića proglašen je Miloš Teodosić, a Rudi Gej je dao zanimljivo viđenje najveće pretnje po SAD.
„On je glava zmije, odličan igrač. Danas smo radili na nekim stvarima, ali moramo stvarno da se pripremimo za njega“, objasnio je reprezentativac Amerike.

Izabrane vesti

Verovatno i najveća opasnost po naš tim preti od Keneta Farida, a košarkaš je pohvalio našu reprezentaciju i pronašao zajedničku crtu dva suprostavljena tima.
„Ovaj tim je drugačiji. Stigli su do finalne runde kada su drugi mislili da ne mogu. Mi smo stigli do finalne runde kada su drugi mislili da ćemo pasti. Izaći ćemo na teren i uložiti sve na parketu kako bi osvojili zlato“, rekao je igrač Denver Nagetsa.

Srbija je postigla više poena u poslednji 100 poseda lopte u odnosu na SAD (123,5 – 118,6), a Stefon Kari je posebno istakao odličnu timsku igru srpskog tima.
„Imaju odlične bekove koji dobro šutiraju. Deluje kao da znaju gde im se nalaze saigrači, i izvode svoje akcije na visokom nivou. Egzekucija je veoma visoka i nastavljaju da napadaju“, objasnio je Kari.

Zvezda Čikago Bulsa Derik Rouz je naglasio da se Srbija razlikuje od dosadašnjih rivala Amerikanaca.
„Sa njima morate da birate svoj otrov. Ako igrate brzo oni mogu da uhvate skok i da krenu na drugu stranu. Imaju dobre šutere u eipi. Biće to izazov za nas. Nismo igrali sa takvim timom na turniru i spremni smo za taj izazov“, naglasio je Rouz

(FOTO: Action images)


tagovi

Derik RouzKenet FaridKošarkaška reprezenatcije SADkošarkaška reprezentacija SrbijeMiloš TeodosićMundobasket2014Rudi GejSrbijaStefon Kari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara