""
""

Rumuni u šoku: Ajde da izbrojimo koliko ljudi gleda Steauu (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.12.16. | 21:21

Večeras istorijski minimum na Nacionalnoj areni...

Steaua je uradila sve što je bilo do nje, a da li će najtrofejniji rumunski klub postati jesenji šampion, biće poznato tek u ponedeljak uveče.

Posle serije loših rezultata u gostima i nekoliko neočekivanih poraza usled kojih je ostala bez prvog mesta, ekipa trenera Regekampfa večerašnjom minimalnom pobedom protiv Temišvara (1:0) vratila se na tron barem privremeno. Tri boda Steaui doneo je pogodak Adrijena Pope na aistenciju Brazilca Vilijana, pa su sada GAZ Metan i Vitorul u situaciji da jure.

Izabrane vesti

Ta dva tima svoje mečeve poslednjeg kola prvog dela sezone igraju u ponedeljak. Vitorul trenutno zaostaje bod za liderom, a GAZ Metan tri.   

Ono što je pored povratka Steaue na prvo mesto obeležilo večerašnji okršaj na Nacionalnoj areni u Bukureštu jeste užasna poseta. Rumunski mediji pišu da se radi o istorijskom minimumu, pošto su na tribinama velikog stadiona (kapacitet preko 55.000 gledalaca) prebrojali oko 700 promrzlih navijača. 

Negativan rekord do sada držala je utakmica Liga kupa protiv ovog istog rivala iz 2015. godine, kada se na Nacionalnom stadionu obrelo blizu 1.000 ljudi...

RUMUNIJA - 21. KOLO

Petak:
Konkordija - Krajova 0:0

Subota:
Voluntari - Kluž 2:1
/Marinesku 86, Spahija 90+3 - Bud 13/ 

Steaua - Temišvar 1:0 (1:0)
/Popa 33/

Nedelja:
17.00: Targu Mureš - Panduri
19.30: Jaši - Dinamo 

Ponedeljak:
17.00: GAZ Metan - Astra
19.30: Vitorul - Botošani


tagovi

temisvarSteauaRumunija liga 1Rumunijameđunarodni fudbalLiga 1Evropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara