""
""

Saki: Niko kao Juve! Nek se “ubiju“ ako ne odbrane "skudeto"

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.11.16. | 11:12

Saki je istakao da Milan, Roma, Napoli i Inter nisu dorasli torinskom timu, istakavši da je Juventus na mnogo višem nivou i da su mu ambicije da osvoji Ligu šampiona

Niko kao Juventus. Legendarni italijanski trener Arigo Saki ocenio je da Juventus trenutno nema rivala u Seriji A i prognozirao da će Stara dama još jednom bez problema osvojiti "skudeto", šesti zaredom.
"Juventus je individualno najbolji, ima odličnog trenera Masimilijana Alegrija. Iako su mu potrebni novi igrači jer polako dolazi do smene generacija, Juventus je prvi sa velikom prednošću i ogromnom dozom samopouzdanjem. Ne vidim da ima rivale u Italiji", rekao je Saki za Gazetu delo sport.

Izabrane vesti

Saki je istakao da Milan, Roma, Napoli i Inter nisu dorasli torinskom timu, istakavši da je Juventus na mnogo višem nivou i da su mu ambicije da osvoji Ligu šampiona.
"Ne možete da kažete da je Milan rival Juventusu, a i ne zna se mnogo o Interovim novim vlasnicima. Trenutno Juventus nema protivnika kakve je imao kroz istoriju u vidu milanskih klubova. Roma igra lep fudbal, ali nema bogatu istoriju iz sebe. Ukoliko Juventus ispusti titulu biće fudbalsko samoubistvo", kazao je Saki.

On je tokom karijere vodio madridski Atletiko, reprezentaciju Italije i po dva puta Parmu i Milan, dok je sa klubom sa San Sira dva puta bio prvak Evrope i sveta, kao i jednom Italije za ukupno pet sezona.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ARomaNapoliMilanMasimilijano AlegriJuventusArigo Saki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara