""
""

Samo u Poljskoj: Kako da sa trećeg skočiš na prvom u samo jednom kolu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.05.17. | 23:36

Novi lider je Legija, koja je večeras savladala Leh na svom terenu (2:0) i iskoristila ubedljiv poraz Jagjelonije od u Gdanjsku (4:0)

Kada smo najavljivali poljsku Ekstraklasu rekli smo da je to liga u kojoj ne postoje pravila i da jedna ekipa koja je ove sezone na 12. mestu, već sledeće može da bude šampion, pa je tako večeras tim koji je pred početak 34. kola bio na trećoj poziciji večeras postao lider šampionske trke.

Izabrane vesti

U pitanju je Legija, koja je na svom terenu u jednom od dva derbija kola savladala Leh (2:0) i iskoristila debakl dosadašnjeg Jagjelonije u Gdanjsku od Legije (4:0).

Pre ovog kola razlika između prvoplasiranog i četvrtoplasiranog tima bila je tri boda, a sada je samo dva, što zanči da ćemo gledati nikad neizvesniju borbu za šampionski trofej, a direktni obračuni nas tek očekuju, pošto se već u nedelju sastaju Leh i Lehija, odnosno Jagjelonija i Legija. Sve ponovo može da se okrene naglavačke.

Za današnje ubedljivo slavlje Lehije najzaslužnije je bio trostruki strelac Marko Paišao, koji je prva dva pogotka postigao sa bele tačke. Čitavih 90. minuta sa kapitenskom trakom na ruci u redovima domaćina proveo je Miloš Krasić, dok je Miroslav Radović igrao tri minuta manje u dresu novog lidera protiv Leha. Golove za tim iz Varšave postigli su Ođiđa Ofoe i Kučažik.

EKSTRAKLASA – 34. KOLO:

Korona – Visla 3:2 (1:2)

Lehija – Jagjelonija 4:0 (2:0)

Legija – Leh 2:0 (1:0)

Pogon – Ničiječa 1:1 (0:0)

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropajagjelonjaLegijaLehmeđunarodni fudbalMilos KrasicMiroslav RadovićPoljska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara