Saragosa se vratila pobedama

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.10.19. | 13:42

Tim Viktora Fernandeza večeras gostuje Fuenlabradi u okviru zaostalog meča 6. kola Segunde

Deluje čudno, ali je okršaj Fuenlabrade i Saragose je derbi Segunde. Stanje na tabeli uoči duela zaostalog meča 6. kola drugoligaškog društva Španije to otkriva. Fuenlabrada je od ove sezone u drugom rangu, pa plasman na sedmo mesto svakako zadovoljava njene apetite, dok je Saragosa još uspešnija i osvojila je dva boda više i nalazi se na drugom mestu.

Ukupno gledano je to i dalje zadovoljavajuće kada je Fuenlabrada u pitanju, ali je sam početak ipak bio bolji. Upisali su puleni trenera Merea tri slavlja na startu i tada su bili čak i na drugom mestu na tabeli. U poslednje vreme igraju promenjivo i gube na gostovanjima, dok ih na domaćem terenu niko nije pobedio. U prethodna tri kola su dva puta izgubili, u gostima Numansiji i od Mirandesa u prošlom kolu, a između toga se ubacio trijumf nad Hihonom. Golovima u drugom delu su trijumfovali 2:0, dok su na terenu Mirandesa glatko izgubili i gol za konačnih 2:1 su postigli u sudijskoj nadoknadi vremena.

Izabrane vesti

Saragosa je samo jednom izgubila do sada i to pre dva kola. Može se reći da je to bio i najlošiji period za selekciju kojom rukovodi trener Viktor Fernandez, s obzirom na to da su tom porazu prethodila tri remija. U prošlom kolu su se beli vratili pobedama i slavili su u gostima Numansiji sa 1:0. Vredan trijumf na neugodnom gostovanju i još Saragosa nije izgubila van svog stadiona. Jedini poraz je doživela pred svojim navijačima od lidera Kadiza, a povredio se na tom meču napadač Rafael Dvamena.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara