""
""

Sedorf sprema senzaciju: Posle dve godine čekanja, Milan lansira “miks Ronalda i Nejmara“ (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.05.14. | 19:14

Trener Milana je danas priključio 15-godišnjeg Hašima Mastura prvom timu, klub zatražio od čelnika Serije A da naprave presedan i zaboravi na FIFA pravilo kako bi Marokanac debitovao protiv Sasuola

Klarens Sedorf je je spremio veliko iznenađenje. Holanđanin na klupi Milana je danas seniorskom timu Rosonera priključio 15-godišnjeg Hašima Mastura.

Izabrane vesti

Reč je o čudu od deteta za koje je Milan pre dve godine platio 500.000 evra Ređani i ugrabio ga pre Barselone, Čelsija, Intera i ostalih velikana. Za Mastura kažu da je talenat kakav se dugo nije pojavio, a porede ga sa Kristijanom Ronaldom i Nejmarom, a sve što se do sada moglo videti su video klipovi sa Masturovih mečeva u omladinskom kategorijam. Doduše, često je igrao i protiv tri-četiri godine starijih rivala, a tokom ove sezone ga je Inzagi prekomandovao i u omladinski tim Milana (popularnu Primaveru) u kojoj igraju fudbaleri do 19 godina starosti.

Danas je Mastur i zvanično počeo sa treninzima u prvom timu Rosonera, a klub sa San Sira je prema najavama Skaja već poslao dopis čelnicima lige sa molbom da im se dozvoli da Mastur debituje narednog vikenda protiv Sasuola. Problem je što FIFA pravilo glasi da igrači mlađi od 16 godina ne mogu da igraju seniorski fudbal, a Mastur tek u junu puni 16 godina.

Ipak, italijanski mediji prenose da su u Milanu optimisti što se tiče odgovora čelnika lige i da bi San Siro narednog vikenda mogao da upozna čudo od deteta o kojem se pričalo prethodne dve godine. Pogledajte...

 

 


tagovi

Serija AMilanKlarens SedorfItalijaHašim MasturEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara