""
""

Selta potvrdila: Ode Nolito!

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.06.16. | 11:22

"U njegovom ugovoru postoji klauzula od 18.000.000 evra, pa ako neko plati tu svotu nemamo šanse da ga zadržimo, želeli mi to ili ne", kaže prvi čovek kluba iz Galicije

Predsednik Selte Karlos Murinjo potvrdio je  da će španski reprezentativac Nolito napustiti ovaj klub u letnjem prelaznom roku. Ali, sjajnog fudbalera može da odvede samo onaj klub koji bude platio 18.000.000 evra, koliko iznosi otkupna klauzula i Selta nema nameru da pregovara za manje pare.

Izabrane vesti

Sjajni 29-godišnji fudbaler je zimus bio blizu selidbe na Nou Kamp u redove Barselone, nakon što ga je Luis Enrike označio kao idealnu zamenu u napadu za trio Mesi-Nejmar, Suarez. Međutim, ostao je tokom jaunara na Balidosu jer Barselona nije imala para da isplati klauzulu. Tokom leta pojavilo se interesovanje iz Premijer lige, a prošlog ponedeljka novinar španske televizije je u direktnom prenosu utakmice Španija - Češka rekao da su se Mančester Siti i Pep Gvardiola dogvorili sa Nolitom.   

Za predsednika Murinja nema dileme.
„Mislim da je Barsleona iskreno želela Nolita u januaru, ali nismo mogli da se dogovorimo. Verujem da će nas on napustiti ovog leta. U njegovom ugovoru postoji klauzula od 18.000.000 evra, pa ako neko plati tu svotu nemamo šanse da ga zadržimo, želeli mi to ili ne. Ne pregovaramo ni sa kim, niti imamo nameru da gubimo vreme. Znam samo da nas ne zanima nikakva trampa igrača, jer neću da pravim tim od igrača koje drugi klubovi neće, hoću tim od igrača koji se meni sviđaju“, istakao je čovek zvučnog prezimena.

Prvi čovek kluba iz Galicije samo normalno razmišlja.
„Oduvek smo govorili da bi smo teško nadoknadili gubitak Nolita bez obzira što dobijamo 18.000.000 evra, ali sa tom lovom mogli bi smo dobro da se pojačamo, pogotovo što nisam u životu imao u Selti tolike pare. Izgubićemo jakog indiovidualca, ali ćemo pojačati tim. Zato bih bio srećan da neko ovog leta kupi Nolita za 18.000.000, a ako ga ne kupi i on ostane kod nas opet ću da budem srećan jer strašan fudbaler ima još tri godine ugovora sa nama“, zaključio Karlos Murinjo.

Sve vesti vezane za prelazni rok pročitajte u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016"

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiŠpanijaSeltaPrimeraPremijer ligaNolitoMančester Sitiletnji prelazni rok 2016Engleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara