Sergej će biti saslušan zbog skandala u Belgiji

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.10.18. | 10:37

U priču upleten i njegov agent Uroš Janković

Afera „Čiste ruke“ danima unazad potresa belgijski i evropski fudbal. Racija objedinjena u sedam zemalja kakva se ne pamti još od italijanskog Kalčopolija uzela je maha, a u velikoj akciji uhapšen je i jedan od agenata Sergeja Milinković Savića - Uroš Janković.

Izabrane vesti

Rimski dnevni list Mesađero danas javlja da je zbog Jankovićevih sumnjivih radnji na saslušanje pozvan upravo i jedan od najboljih srpskih i evropskih fudbalera. Navodno, belgijski tužilac želi dublje da pročešlja papire oko Sergejevih transfera zbog sumnje da je bilo nezakonitog prisvajanja novca. Takođe će biti prostudirani i poslovi oko Vanje Milinković Savića i Adama Marušića, koji su u poslednje dve godine stigli u Italiju, odnosno Torino i Lacio. Svima njima jedan od agenata je Uroš Janković, za koga se sumnja da je „obrnuo“ određenu sumu novca. On je i jedan od bliskih saradnika Mateje Kežmana.

Podsetimo, Janković je uhapšen u Beogradu, a navodno on je čak priznao policiji da je uzeo deo novca od transfera neimenovanih igrača. Ipak, nikakvi detalji nisu otkriveni i treba s rezervom uzeti informaciju. 

Foto: Action Images


tagovi

Mateja KežmanSergej Milinković SavićVanja Milinković SavićAdam Marušić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara