"Sergej Milinković Savić"
"Sergej Milinković Savić"

Sergej pod znakom pitanja za Euro - Lacio rekao STOP!

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.05.17. | 20:25

Potencijalno veliki problem za Nenada Lalatovića

Sergej Milinković SavićEkskluzivnu vest objavio je novinar SOS kanala Nebojša Petrović: Lacio je stavio veto na odlazak Sergeja Milinkovića Savića na Evropsko U21 prvenstvo u Poljskoj! Proverili smo - ima vatre. Rimski klub nije na Terazije poslao odobrenje da jedan od najboljih fudbalera našeg nacionalnog tima otputuje u Poljsku.

Italijani idu na kartu toga što Evropsko U21 prvenstvo nije zvaničan Uefa termin, pa nemaju obavezu da puste igrača.

Izabrane vesti

Sekretar stručnog štaba mlade reprezentacije Nemanja Smiljanić već je telefonom razgovarao sa Milinković Savićem. Vesti nisu dobre, a prenosi nam ih koordinator U21 nacionalnog tima Vladimir Matijašević.
"Čuli smo se sa Sergejom pre 20 minuta. On još nije siguran hoće li ga ili ne Lacio pustiti. Pomalo smo svi u šoku zbog mogućnosti da za Euro ostanemo bez jednog od najboljih igrača", kaže Matijašević za MOZZART Sport.

Ali...
"Jedina dobra stvar za sada je što mi iz Lacija nismo dobili nikakav zvaničan dopis o tome da oni ne puštaju igrača na Evropsko prvenstvo. Nadamo se da nećemo ni dobiti", kaže Matijašević.

Čelnici FSS večeras su u Stokholmu na finalu Lige Evrope. Već od sutra morali bi da se daju u diplomatsku akciju. Sergej Milinković Savić je jedan od samo petorice fudbalera koji su učestvovali u osvajanju evropske U19 titule i naslova svetskog prvaka na U20 nivou. Jedan od stubova našeg tima. A ne bismo smeli da dopustimo da našoj zlatnoj generaciji bude oduzeta prilika za još jedno zlato.

Takav pobednički mentalitet previše dugo nam je nedostajao.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Srbija U21SrbijaSergej Milinković Savićreprezentativni fudbalLacioEvropsko prvenstvo U 21

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara