Šesto pojačanje Intera! A biće ih još...

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.06.18. | 21:23

Transfer bi mogao da iznosi 27.000.000 evra, a Inter možda neće morati da plati ništa

Inter se ne zaustavlja na fudbalskoj pijaci, stiglo je još jedno pojačanje!

Italijanski reprezentativac i najbolji Sasuolov igrač Mateo Politano će u subotu obaviti lekarske preglede posle kojih će postati novi član Nerazura. Mladi vezista se nalazi na medenom mesecu koji će morati da prekine da bi doputovao u Milano, obavio neophodne procedure i završio transfer u Inter.

Izabrane vesti

Nerazuri će Sasuolu paltiti 7.000.000 evra za pozajmicu Politana uz opciju da ga otkupe narednog leta za 20.000.000 evra. Ali, Inter možda neće morati da plati ništa. Naime, 7.000.000 evra za pozajmicu će biti kompenzovani kroz prelaske dvojice talentovanih omaldinaca Jensa Odgrada i Andree Adorantea. A onda će se Inter na leto izjasniti oko otkupa Politana. S obzirom na Interovu finansijsku situaciju, moguće je da odustanu od otkupa kao što je to bilo sa Kanselom. Ipak, verovatnija je opcija da će ga otkupiti, a potom će Politano potpisati petogodišnji ugovor.

On je šesto pojačanje milanskog kluba ovog leta. Doveli su Radžu Najnoglana iz Intera (38.000.000 evra), Lautara Martineza iz Rasinga (23.000.000), Federika Dimarka iz Siona (7.000.000), Stefana de Fraja iz Lacija i Kvadva Asamou iz Juventusa, obojicu bez obeštećenja. Ali ni sa Politanom nije kraj...

Inter će do kraja prelaznog pokušati da dovede brazilsko krilo Malkoma iz Bordoa, desnog beka kao konkurenciju Dambroziju (pominju se Vrsaljko, Zapakosta, Florenci...) i jednog od dvojice zadnjih veznih: Musu Dembelea ili Vilijama Karvalja.

(FOTO: Action images)


tagovi

Mateo PolitanoLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara