"Rikardo Rodrigez je jedan od Milanovih novajlija"
"Rikardo Rodrigez je jedan od Milanovih novajlija"

Ševa ne veruje u Milan: Haotično i konfuzno, dovedu jednog, pa posle mesec dana drugog na istoj poziciji

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.08.17. | 19:39

„Ne znam šta da očekujem“, sleže ramenima Ukrajinac

Rikardo Rodrigez je jedan od Milanovih novajlijaDeset novih igrača za ukupno 190.000.000 evra. Dovoljno da euforija zahvati navijače Milana u osvit nove sezone. Plan povratka na veliku scenu sedmostrukog prvaka Evrope je spreman, ali da li će „upaliti“?

E, tu već ima sumnjičavih.

Izabrane vesti

Jedan takav je Andrej Ševčenko, legenda Rosonera, spektik pred početak Serije A u kome mnogi smatraju da bi upravo novi tim sa San Sira mogao da ugrozi dugogodišnju dominaciju Juventusa.
Ne znam šta da očekujem. Postoje dve metode da se stigne do rezultata, planski i spontano. Moje mišljenje je da je Milan preduzeo haotične akcije i da se ne drži striktno plana“, bez dlake na jeziku je popularni Ševa, koji je za Milan dao 175 golova na 322 utakmice.

Zabrinuti ŠevčenkoPodsetimo, zahvaljujući uplivu novca novih kineskih vlasnika, čuveni klub je doveo Leonarda Bonučija, Andrea Silvu, Andreu Kontija, Hakana Čalhanoglua, Matea Musakija, Rikarda Rodrigeza, Lukasa Bilju, Franka Kesija, Fabija Borinija i Antonija Donarumu.

Ali...
Trener Montela je imao određeni plan i viziju, ali je u postojećim vremenskim okvirima trebalo da se deluje brže. Dosta novih irgača je došlo. Čelnici dovedu fudbalera na jednoj poziciji, a onda mesec dana kasnije još jednog na isto mestu. To su konfuzne odluke“.

Milan prvu utakmicu u novom prvenstvu igra u nedelju od 20.45 u gostima Krotoneu. Kvota na dvojku u Kladionici MOZZART je 1,55.
Ne mogu da predvidim dokle će Milan stići. To je moj klub, želim mu sve najbolje“, zaključio je popularni Vetar sa Istoka.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AMilanItalijaEvropaAndrej Ševčenko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara