""
""

Sevaće munje iz Arsenala! Aleksis, Lemar, Van Dajk, Mustafi, Oks...

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.08.17. | 12:32

Arsen Venger na velikom raskršću u poslednjih sedam dana prelaznog roka

Sutra ulazimo u poslednjih sedam na prelaznog roka što znači i totalnu ludnicu u prelaznom roku koji je do sada pomerio sve granice i biće najveći u istoriji fudbala. Gotovo da nema kluba koji je završio sve poslove koje je planirao...

Izabrane vesti

Među onima pred kojima je još posla je Arsenal. Venger je do sada doveo Kolašinca i Lakazeta kao velika pojačanja, ali to nije sve. Još se ne zna sudbina Aleksisa Sančeza mada jutros stižu ohrabrujuće vesti za navijače Arsenala iz usta Arsena Vengera.

Profesor je otkrio da se Aleksis vraća u tim narednog vikenda i da će igrati protiv Liverpula to je naznaka da je prelomio da ostane.
„On voli da igra fudbal i nikakve glasine ne mogu da ga uznemire ili poremete. Veoma je srećan i fokusiran. To što je ušao u poslednju godinu ugovora, ne znači da nemamo šanse da ga produžimo. Iako još nismo uspeli da se dogovorimo“, rekao je Venger.

Istovremeno, strateg Arsenala je potvrdio da od dolaska Tome Lemara nema ništa iako je bio spreman da plati i preko 50.000.000 evra za zemljaka iz Monaka. Otkrio je da je Monako stavio veto na prodaju Lemara jer je zauzet slučajevima Mbapea i Fabinja.

Venger je potvrdio i da želi da zadri Aleksa Okslejd Čemberlena, ali to će ići jako teško jer je mladi vezista odbio novi ugovor i Čelsi sprema ponudu tešku 38.000.000 evra za popularnog Oksa.

Međutim, ono što bi moglo da obeleži finiš prelaznog roka na Emiratima je rokaa na štoperskoj poziciji. Gabrijel Paulista je već otišao u Valensiju, a Venger je uz jedan uslov spreman da se odrekne i Škodrana Mustafija. A taj uslov je da neko plati 40.000.000 evra za Nemca!

Inter želi Mustafija, ali trenutno nudi samo 22.000.000 evra. Međutim, Juventus je mnogo ozbiljniji kandidat. Oni traže zamenu za Bonućija, Mustafi je opcija uz Boatenga i Garaja. Juve je možda i spreman da plati 40.000.000 era Arsenalu.

U tom slučaju, Venger kreće u napad na Virdžila van Dajka iz Sautemptona! Holanđanin je zaludeo najveće evropske klubove, suspendovan je u Sautemptonu zbog želje da napusti klub, a žele ga Mančester Siti, Liverpul i Čelsi. Sautempton je ljut na Čelsi i Liverpul zbog nedozvljenih kontakata sa Van Dajkom i radije ne bi da prodaju svoju zlatnu koku Redsima i Plavcima. To daje prednost Asenalu koji bi mogao da pobedi u ludoj trci najbogatijih premijerligaša za holandskog štopera.

Biće zanimljivo u Arsenalu narednih dana...

(FOTO: Action images)


tagovi

Toma LemarŠkodran MustafiSerija ASautemptonPremijer ligaNemackaMonakoLiga 1JuventusInterFrancuskaEngleskaČelsiArsenalAleksis SančezAleks Okslejd-Čemberlen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara