""
""

Simone Verdi je dinamit! Bolonja ima majstora za evrogolove, Milan će žaliti za njim (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.09.16. | 20:25

Još jedan spetakularan gol Bolonjinog napadača, laka pobeda nad Sampdorijom

Bolonja gazi redom na Dal'Ari, Sampdorija je posla sjajnog start upala u kanal, a Simone Verdi je momak o kojem se priča na Aperninima. Posle fenomenalnog gola u Napulju prethodnog vikenda, Bolonjnin napadač je danas postigao još jedan spektakularan pogodak i otvorio vrata za pobedu na Sampom - 2:0.

Izabrane vesti

Već 13 godina, Sampdorija ne zna za pobedu u Bolonji, a serija se nastavila i danas. Donadonijev tim ima tri od tri na svom terenu od početka sezone i ovo je start koji može da zadovolji sve u klubu s obzirom da prognoze uoči početka sezone nisu bile baš najbolje. Pogotovo to ima težinu ako se zna da je Bolonja do večerašnje pobede došla bez nekolicine povređenih igrača.

U prvih pola sata „se lomilo“, smenjivale su se šanse pred oba gola, a onda je u 45. minutu sevnula moćna desnica Simonea Verdija. Nekadašnji omladinac Milana je na dodavanje Krejčija uhvatio fantastičan volej i u Van Bastenovom stilu umalo pocepao mrežu Dorije. Verdi je opet u konkurenciji za gol kola, a u Milanu sada sigurno razmišljaju da li su svom detetu prerano okrenuli leđa dok su navijačima godinama prodavali priče o podmalđivanju tima i oslanajanju na Italijane iz domaće produkcije.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Bolonja je duplirala prednost i prelomila pitanje pobednika. Opet je asistent bio Krejči, a strelac oporavljeni Matija Destro. Lepa asistencija Čeha i još lepše kretanje i završnica bivšeg napadača Rome, Milana...

Sampdoriju je drugi gol poptuno slomio, a stvari je dodatno otežao vezista Bareto koji je šutnuo Nađa i zaradio cveni karton. Do kraja su gosti imali prilike da ublaže poraz, a najbolja je bila u nadoknadi vremena kada je Bruno Fernandeš pogodio prečku iz slobodnjaka.

SERIJA A - 5. KOLO

Utorak:
Milan - Lacio 2:0 (1:0)
/Baka 37, Nijang 74pen/

Sreda:
Bolonja - Sampdorija 2:0 (1:0)
/Verdi 45, Destro 50/
20.45: Kjevo - Sasuolo
20.45: Atalanta - Palermo
20.45: Empoli - Inter
20.45: Đenova - Napoli
20.45: Juventus - Kaljari
20.45: Peskara - Torino
20.45: Roma - Krotone
20.45: Udineze - Fjorentina

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Simone VerdiSerija ASampdorijaMatija DestroItalijaEvropaBolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara