"Vodeći gol Ciriha"
"Vodeći gol Ciriha"

Sjaj i beda Partizanovih priprema: Loše u odbrani, malo bolje u napadu! Crno-beli nadoknadili „minus dva“

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.01.15. | 16:19

Nikola Ninković i Nemanja Kojić strelci protiv Ciriha - 2:2

Vodeći gol CirihaBolje nego protiv Dinama, a nedovoljno za prvenac na pripremama. Popravio je Partizan utisak u odnosu na premijerni test u 2015, dao dva gola, bio opasniji nego pre četiri dana, ali usled grešaka u odbrani nije odmakao dalje od remija sa Cirihom 2:2.

Čak fudbaleri Marka Nikolića mogu da budu zadovoljniji epilogom od drugoplasiranog tima švajcarskog prvenstva, pošto su pokazali čvrstu mentalnu snagu i uspeli da nadoknade minus od dva gola u koji su upali u uvodnoj fazi utakmice. To istovremeno pokazuje da je ekipi lidera Superlige pod hitno neophodno osveženje u odbrambenoj liniji koja je ponovo delovala zbunjujuće, možda i usled činjenice da je Nikolić pribegao prinudnim rešenjima, pa je Ivana Petrovića, po vokaciji zadnjeg veznog, prekomandovao na štopera, a Lazara Ćirkovića sa mesta centralnog defanzivca prebacio na levog beka.

Izabrane vesti

Ninković je doneo izjednačenjeCrno-beli su u prvom poluvremenu igrali u izuzetno jakom sastavu, sa Petrom Škuletićem i Dankom Lazovićem kao najisturenijim pojedincima, međutim, gol su uspeli da postignu preko Nikole Ninkovića, da bi početkom drugog poluvremena „poništili“ prednost rivala, pogotkom rezerviste Nemanje Kojića sa bele tačke.

U odnosu na duel sa Dinamom, ovu proveru propustio je kapiten Saša Ilić, u sastavu nije bilo ni Danila Pantića, koji bi do kraja sedmice trebalo da pređe u Čelsi,

Završni meč u okviru prvog dela priprema u Turskoj fudbaleri Partizana igraju u četvrtak od 14.30 protiv bečke Austrije.

Starteri protiv Ciriha--------------------------------------------------------

PARTIZAN - CIRIH 2:2 (1:2)
/Ninković 30, Kojić 48 pen - Sadiku 4 pen, Ćirković 10 ag/

Belek
Teren hotela Susesi
Gledalaca: 50
Sudija: Šimon Marčinijak (Poljska)
Žuti kartoni: Lazović, Ćirković (Partizan), Sadiku (Cirih).

Partizan: Lukač - Pauljević, I. Petrović, B. Ilić, Ćirković - Drinčić, Brašanac, Babović, Ninković - Škuletić, Lazović. Igrali su još: Kljajić, Stevanović, Volkov, Marković, Petrovic Ivan,Živković Andrija, Marinković, Grbić, Kojić.

Cirih: Da Kosta - Koh, Baf, Kecojević, Elvedi -  Šonbahler, Bruner, Kajević, Đermiti  - Šneuvli, Sadiku. Igrali su još: Graf, Šiumiento, Nef, Gatro, Bruner Kedrik, Sar, Favr, Oberlin, Rodrigez.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanCirih

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara