"Tomić junior"
"Tomić junior"

SKANDAL: Tomićev otac prebio trening partnera svog sina

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.05.13. | 13:31

Janko Tipsarević bio očevidac napada Džona Tomića na Tomasa Durea, koji je završio u bolnici sa slomljenim nosem

Tomić juniorOtac buduće teniske zvezde Bernarda Tomića, Džon Tomić, često se nalazio na meti kritika zbog ponašanja, ali sada je prevršio svaku meru. Australijanac hrvatskih korena, posle poraza njegovog sina u Madridu od Radeka Stepaneka (6:3, 6:2), fizički je nasrnuo na trening partnera Francuza Tomasa Duruea i poslao ga u bolnicu, a razlog je taj što mu je savetovao da se distancira od problematičnog oca.
“U trenutku incidenta nalazio sam se sa svojim maserom. Nisam video ništa, nisam čuo ništa. Situacija je stvrano zaj….na. Želeo sam da popričam sa Tomasom, ali on se nalazio u bolnici. Sa ocem se nisam video. Znam da mu je žao i da je uznemiren zbog svega. Odleteo je u Monako“, rekao je mladi Tomić mada mediji navode se da je agresivni senior uhapšen.
Tomić seniorCeo incident su videli Aleksandar Dolgopolov i naš Janko Tipsarević, a mediji u Španiji prenose da je Durue zadobio frakturu nosa i da ima jake bolove u vratu.

Džon Tomić će se najverovatnije pridružiti listi očeva kojima su čelnici svetske teniske federacije zabranili da prate svoje naslednike sa tribina poput Damiru Dokiću i Arsalanu Rezaiju.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

atpATP MadridBernard TomićEvropaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara