Snajder završio reprezentativnu karijeru

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.03.18. | 10:00

Holandskom veteranu dosta nacionalnog tima posle 15 godina

Holandski veteran Vesli Snajder (33) odlučio je da okonča reprezentativnu karijeru.

Momak iz Utrehta je to saopštio selektoru Ronaldu Kumanu prilikom nedavne posete iskusnog stručnjaka Kataru gde nekadašnji plejmejker Intera i Galatasaraja trenutno nastupa.

Izabrane vesti

Kuman i Snajder su razgovarali o budućnosti i iskusni vezista se složio sa mišljenjem selektora da je vreme da prepusti mesto mlađima.
"Vesli je jedan od najboljih holandskih fudbalera u poslednjoj deceniji. Veliki igrač sa velikim upsesima. Ali, želim da selektiram drugačiji tim, da podmladim reprezentaciju i naparavim novu selekciju", istakao je Kuman.

Vesli Snajder je punih 15 godina nosio dres Holandije. Debitovao je 2003. u prijateljskoj utakmici sa Portugalom, a prošlog novembra odigrao je 133. meč za Oranje protiv selekcije Rumunije. Sa svojom reprezentacijom bio je vicešampion sveta 2010. i trećeplasirani na Mundijalu u Brazilu pre četiri godine.

Prema navodima Fudbalskog saveza Holandije, Snajderu će u skorije vreme biti upriličena i adekvatna oproštajna utakmica, a podržaće i njegovu želju da upiše kurs za PRO licencu i školuje se za fudbalskog trenera.

Foto: Action Images


tagovi

Vesli SnajderRonald Kuman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara