""
""

Spasić se osmelio: Na pobedu protiv Surduličana!

Vreme čitanja: 3min | pet. 29.09.17. | 10:18

Čete će ih držati za reč! Igor Spasić, Filip Knežević i ostale Zebre im obećavaju bodove kraj Morave…

Borac je konačno smogao dovoljno snage da šef stručnog štaba Čačana, Igor Spasić može da popusti kočnicu i kaže: “Idemo na pobedu protiv Surduličana”…

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE
(2,40) Borac Čačak (3,10) Radnik Surdulica (2,95)

Tri boda od svojih pulena želi vođa Zebri u 12. kolu Superlige Srbije. Kako se Borac sprema za Radnik, pred utakmicu govore Igor Spasić, Filip Knežević i Nikola Tripković.
“'Pripremamo se za tešku utakmicu protiv rivala koji zaslužuje respekt. Radnik je u dosadašnjem toku sezone pokazao dosta toga, ali je na nama da nastavimo sa dobrim igrama. Na svom stadionu nemamo puno izbora i jednostavno rečeno idemo na pobedu. Spremni smo da damo sve od sebe i verujem da ćemo stići do novih bodova i lagano krenuti sa dna. I pre početka sezone sam naglašavao da je veoma bitan faktor strpljenje, jer je dobro poznato sa kakvim smo se sve problemima suočavali. Moramo biti disciplinovani i koncetrisani jer se u super ligi sve greške skupo plaćaju. Ako ne budemo grešili bićemo u prilici da se mi pitamo i verujem ostvarimo toliko potrebnu pobedu”, reči su trenera Igora Spasića.

Kakav je kadrovski sastav ekipe Borca? Dobra je vest da su svi resursi stručnog štaba Čačana agilni i spremni da izađu na teren. Posebno je važno naglasiti da je i junak odbrana protiv Rada, Vladimir Bajić spreman da stane između stativa na terenu Gradskog stadiona kraj Morave.

S tim u vezi entuzijazam prati i Filipa Kneževića. Kako on vidi moć Radnika naspram onoga što može i mora da ponudi Borac pred svojim tribinama?
“Ekipu Radnika dobro poznajem i zato je izuzetno cenim. Imaju iskusan i kvalitetan vezni red, ali i ostale linije tima ne zaostaju. Svesni smo da je svaka lopta bitna, da ne pričam o golu i bodovima. Ostavićemo srce na terenu i od početka staviti do znanja gostima da bodovi ostaju kraj Morave. Borac je prvih šest utakmica igrao kao gost i vreme je da na našem stadionu nadoknadimo bodovni zaostatak”, reči su Filipa Kneževića koje su Čete čačanskih navijača poodavno priželjkivale da čuju. Oni će sa tribina svoje Zebre svakako držati za reč! Mogu li se i osloniti na njih?

“Slabije smo počeli sezonu, ali iz kola u kolo igramo sve bolje. Atmosfera u ekipi je dobra i pozitivna, a to je prvi preduslov za pozitivan rezultat. U narednim utakmicama sa nama ravnim rivalima moramo osvajati bodove koji će nas što pre udaljiti iz opasne zone. Pozivam navijače da nam daju podršku, jer je mnogo lakše stići do pobede kada su uz nas”, poruka je mladog Nikole Tripkovića navijačima Borca. 

Utakmica između Borca i Radnika iz Surdulice igra se u subotu na terenu Gradskog stadiona kraj Morave s početkom od 17 časova. Pravdu na ovom meču će deliti glavni sudija Novak Simović, a pomoćnici će mu biti Dragan Bogićević i Darko Savović. Četvrti sudija je Milan Ilić, dok je FSS za delegata odabrao Branka Stojakovića

Piše: Miloš Milić

(Foto: FK Borac Čačak)


tagovi

Borac ČačakČačakFilip KneževićRadnikSrbijaSuperligaVladimir Bajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara