SPECIJAL: Ko će izvesti početni udarac, napraviti prvi faul, prvi ući u ofsajd... Ko rešava mečeve u Minhenu i Mančesteru?

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.10.18. | 16:12

Izuzetno velika ponuda zanimljivih i primamljivih tipova i odličnih kvota

Kladionica MOZZART je i ovoga puta spremila SPECIJAL za mečeve Lige šampiona, kako bi vam praćenje okršaja u elitnom takmičenju bilo još uzbudljivije.

Ponuda je izuzetno velika, a ono što vam je najvažnije jeste da prve događaje možete da kombinujete sa svim mečevima iz igre u ponudi.

Izabrane vesti

Konkretno, u ponudi su dve večerašnje utakmice, Bajern - Ajaks i Mančester junajted - Valensija, gde možete tipovati na to ko će izvesti početni udarac, napraviti prvi faul, izvesti prvi korner, uputiti prvi udarac u okvir gola...

KOMPLETNA PONUDA IZ SPECIJALA

U specijalu su i kombinacije konačnog ishoda i pobede određenog tima. Kada je u pitanju Mančester junajted u prvom planu su Lukaku i Aleksis Sančez, dok su kod Valensije tu Rodrigo i Batšuaji. Kod Bajerna je u prvom planu naravno Levandovski, a onda slede Vagner, Roben, Riberi i Rodrigez, dok su kod Ajaksa tu Huntelar, Zijeh i Dušan Tadić.

Naravno, tu su i mnogi drugi izuzetno zanimljivi i primamljivi tipovi za ove mečeve, kao što su gol direktno iz slobodnog udarca, gol glavom, gol iz penala, crveni karton na meču, het-trik na meču...

Foto: mozzartbet.com


tagovi

klađenjebet analizakvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara