""
""

Sportingova nova odbrana: Levi Bek iz Reala, štoper iz Barselone!

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.06.17. | 16:05

Iskusni Francuz Žeremi Matje stigao na lekarske preglede u Lisabon

Sportingov visoki let pred zvanični početak letnjeg prelaznog roka. Uprava kluba sa stadiona Žoze Alvalade prvo je kaparisala dolazak Fabija Koentraa iz Real Madrida, dok je danas na medicinske preglede stigao i prvotimac Barselone Žeremi Matje.

Izabrane vesti

Lavovi su očigledno rešeni da konačno zaustave nezadrživi pohod Benfike i ozbiljno se uključe u borbu za šampionsku titulu, pa će to pokušati da učine sa proverenim snagama.

Koentrao bi mogao da ima problema sa navijačima gradskog rivala, s obzirom da je četiri godine nosio dres Orlova, dok je Matje iza sebe ima tri sezone u kojima nije bio prva opcija u Barseloni, dok bi sada mogao da bude ključno rešenje za odbranu ekipe Žorža Žesusa, koja je prošle sezone primila 36 golova.

Matjeov osnovni kvalitet je to što može podjednako dobro da pokrije i poziciju centralnog štopera, ali i levog beka, što je igrao dok je nosio dres Valensije. Francuz će tako pokriti rupu u odbrani koja je nastala odlaskom sjajnog Rubena Semeda.

Sporting je do sada zvanično doveo samo mladog italijanskog desnog beka iz Betisa Kristijana Pičinija za 4.000.000 evra, pa je sada pravi trenutak da promoviše i dva nova pojačanja i to iz dva najveća španska kluba. Žesus je očigledno rešio da u potpunosti promeni poslednju liniju tima.

(FOTO: Action images)


tagovi

Žeremi MatjeSporting LisabonReal MadridPortugalFabio KoentraoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara