"Džona Bolden"
"Džona Bolden"

Sreća pa ga je Spahija izveo...

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.10.17. | 22:02

Evroligaška partija karijere Džone Boldena

Džona BoldenIgrački nije ostavio traga, ali je klupski račun Crvene zvezde obogatio profitom od 540.000 evra koliko je iznosila razlika između investiranog u Džonu Boldena i obeštećenja koje je platio Makabi. I da ne budu crveno-beli previše sebični, večeras su mu se delom i zahvalili pošto su 21-godišnjem krilnom igraču dali prostora da se raspuca i sa 11 poena odigra najbolju evroligašku utakmicu u istina kratkoj karijeri na tom nivou.
Da, da… Napadački, ovo mi je najbolja napadačka partija u Evroligi. Jeste, dobro se osećam zbog toga, ali ovde smo došli da pobedimo tako da i ova moja partija pada u vodu. Težak poraz. Igrali smo neizvesnu utakmicu do kraja, a to nije bilo potrebno. Trebalo je da to izbegnemo”, nezadovoljan je Bolden posle meča.

Zvezda zadovoljna. Delom i zato što je Neven Spahija, posle jedne žustrije gestikulacije u prvom poluvremenu, u nastavku Boldenu pružio mnogo manje minuta na terenu. Šta se tačno desilo?
Rekao mi je da sam napravio grešku, ali ništa strašno se nije desilo. To što sam u drugom poluvremenu manje igrao to je odluka trenera i to je to”.

Izabrane vesti

Ovako je najslađe!

Verovatno je bio razočaran posle vrlo dobrog prvog poluvremena. Da li je bio posebno motivisan za Crvenu zvezdu s obzirom na iskustvo u FMP-u.
Ne bih tako rekao. Bilo je dosta priče oko utakmice i mene koji se vraćam u Beograd, ali za mene je svaka utakmica ista. To što sam igrao u Beogradu nije na mene preterano uticalo”.

A da li je atmosfera? Ne samo na njega, već na celu ekipu? Da li je uopšte razgovarao sa saigračima o ambijentu u Beograd?
Zapravo, ni ja nikada nisam igrao u ovoj arena. A što se tiče saigrača, većina njih je i ranije igrala u Beogradu. Znali smo svi vrlo dobro kakva nas atmosfera očekuje”.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDžona BoldenEvroligaMakabi Tel Aviv

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara