""
""

Sremci udaraju jako: Neko iz FSS nam pretio ispadanjem, Tole mora da zna da će Rad pustiti Spartak! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.05.15. | 13:57

Klub iz Pećinaca posle dešavanja u Subotici izdao zvanično saopštenje i izneo frapantne podatke

Dva sporna penala za Spartak, jedan u sudijskoj nadonkadi izazvali su, blago rečeno, gnev među igračima i članovima uprave Donjeg Srema. Sportski direktor Sremaca Dragan Despotović poručio je da je sudijska trojka na čelu sa Angelovskim usmrtila fudbal na Gradskom stadionu.

Dan posle utakmice u Subotici i poraza koji im je otežao posao u borbi za opstanak Donji Srem se oglasio zvaničnim saopštenjem. Predstavnici kluba iz Pećinaca izneli su veoma zanimljiv podatak i otkrili da im je jedan od čelnika FSS pre mesec dana saopštio da će ispasti iz najjačeg ranga.
„Pre više od mesec dana jedan visoki funkcioner FSS obavestio nas je da će sve da uradi kako bi Donji Srem ispao iz lige. Pošto smo znali da u tim rečima ime istine pred meč 28.kola između Donjeg Srema i Spartaka pozvali smo Tomislava Karadžića i komesara za delegiranje Đorđa Gajdobranskog sa molbom da nam obezbede pošteno suđenje. Odgovor obojice je bio da ne treba da brinemo i da će meč proteći u duhu koja propisuju pravila igre i poštenja. Zamislite da u nekoj ozbiljnoj ligi čelnike Saveza molite da Vam se sudi pošteno“, navodi se u saopštenju Donjeg Srema.

Izabrane vesti

Oni su dešavanja u Subotici opisali kao fudbalsku svinjariju... A zatim su pozvali komesara za integritet Milivoja Mirkova da obrati pažnju na meč narednog kola između Rada i Spartaka.
„Pre tri dana visoki funkcioner FSS obavestio nas je da će Rad prepustiti bodove Spartaku. Verovatno da bi se na taj način zaokružila ideja o izbacivanju Donjeg Srema iz Superlige. Naša je obeveza da obavestimo predsednika i generalnog sekretara FSS, Zajednicu superligaša, kao i sve kladionice, da unapred treba da znaju šta će se desiti na tom meču“, stoji u saopštenju Donjeg Srema.

Na kraju Sremci su se obratili i predsedniku Spartaka Draganu Simoviću.
„Predsedniče, danas smo pročitali koliko ste ponosni na regularnost takmičenje pod okriljem FS Vojvodine. Vaša obaveza je da zaštite sve klubove u Vojvodini, osim u situacijama kada morate da ih ponizite. Gospodine Simoviću, javnosti ste obećali velike promene u fudbalskoj organizaciji i klubovima. Za početak obezbedite toplu vodu u svom klubu kako bi igrači posle fudbalske svinjarije mogli da se istuširaju“.


tagovi

Tomislav KaradžićSuperligaSrbijaMIlivoj MirkovfssEvropadonji srem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara