""
""

Srnić: Partizan je u krizi, teško pobeđuje, nadam se da ćemo slaviti kao jesenas

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.03.16. | 13:41

"Biće stvarno težak meč. Tako je svaki put protiv Partizana u poslednje vreme. Mislim da će fudbalski biti stvarno kvalitetna utakmica"

Ako se neko može smatrati jednim od starosedeoca u ekipi Čukaričkog, onda je to Dragoljub Srnić. Borbeni defanzivni vezista na Banovo brdo je stigao u leto 2013. godine, zajedno sa bratom Slavoljubom, koji se pre nekoliko meseci vratio u Crvenu zvezdu.

Izabrane vesti

Popularni Draža prešao je cifru od 130 utakmica u klubu sa Banovog brda, od kojih su mnoge nosile podjednako veliku važnost kao predstojeća sa Partinazom (nedelja, 19.00).
"Biće stvarno težak meč. Tako je svaki put protiv Partizana u poslednje vreme. Mislim da će fudbalski biti stvarno kvalitetna utakmica. Naše ambicije su uvek iste kad igramo pred svojim navijačima. Ime protivnika nije toliko važno. Rezultatski gledajući, otkad sam u klubu, retko ko je ovde ubedljivo uzimao bodove, osim meča protiv Zvezde koji je nedavno odigran. Bodovi su potrebni i nama i Partizanu. Svaki će biti zlata vredan u plej-ofu. Čini se da je Partizan u krizi rezultata, ne dolazi lako do pobeda. Utakmice će biti izjednačna, a nadam se naravno da ćemo na kraju slaviti pobedu kao što je to bilo i jesenas u Humskoj. Posle 130 utakmica za Čukarički, dobro znam šta znači derbi na Banovom brdu", rekao je Srnić.

Šanse su praktično podjednake, iako i jedna i druga ekipa imaju svoje prednosti i mane.
"Iskreno, možda smo u prednosti u defanzivnoj liniji. Ali stvarno smatram da su šanse podjednake. Očekujem ravnopravnu utakmicu. Igramo na svom terenu i to je za nas plus više. Nadam se izvanrednom ambijentu".

Sa bratom Slavoljubom je u svakodnenvom kontaktu. Naravno bilo je priče i o utakmici protiv Partizana.
"Kako se približava utakmica, tako slušam skoro svakog dana isto pitanje, da li ćeš da tražis savet od Slaveta, šta ti je rekao i slično? Pa bilo bi pomalno suludo da ne tražim i da o tome ne razgovaramo. E, sad na koji način me je savetovao i šta je njegovo mišljenje, to već ne mogu da otkrijem. Jedinu što ću reći jeste da sam ga pažljivo saslušao i da ću mnogo toga pokušati da primenim na terenu".

Milan Lešnjak je treći trener Čukaričkog u ovoj sezoni. Pošto je odložen meč u Lučanima, novi strateg Brđana imaće vatreno krštenje protiv crno-belih.
"Pauzu u prvenstvu smo iskoristili da se na što bolji način upoznamo sa novim trenerom. Ako bih morao da biram, radije bih odabrao da smo odigrali utakmicu protiv Mladosti u predviđenom terminu, jer smo taman uhvatili ritam protiv Javora. Videćemo, već za dva dana koliko je ta pauza bila dobra ili loša za nas", zaključio je pouzdani defanzivni vezista Čukaričkog.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanDragoljub SrnićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara