""
""

SRPSKA PIJACA: Bogunović u Donjem Sremu, Marković se vratio u Slogu, Janošević pojačao Adanu

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.02.15. | 09:14

Bogunović u Donji Srem dolazi posle epizode na Tajlandu, a Marković se vraća u klub za koji je igrao i prošle sezone

Prelazni rok u većini evropskih zemalja u ponedeljak se privodi kraju, a burno je i na srpskoj fudbalskoj pijaci. Tako je superligaš Donji Srem napad pojačao bivšim igračem Partizana Milošem Bogunovićem.

Ovaj fudbaler u pitomu sremsku ravnicu dolazi sa Tajlanda gde je branio boje Bangkok Junajteda, u čijem dresu je dao pet golova na 36 utakmica. U karijeri je još igrao za Srem iz Jakova, Rad, Kadiz i Novi Pazar.
“Za kvalitetnog igrača uvek ima mesta“, istakao je trener Donjeg Srema Zlatomir Zagorčić.

Izabrane vesti

Ni u Slogi iz Petrovca na Mlavi, koja zauzima peto mesto na tabeli Prve lige Srbije, nisu sedeli skrštenih ruku, pa su angažovali bivšeg reprezentativca Srbije i nekadašnjeg igrača Crvene zvezde Marjana Markovića.

Ovaj 33-godišnji defanzivac, koji je prvi deo sezone proveo u grčkom drugoligašu Pijerikosu, trebalo bi da bude veliko pojačanje u borbi Sloge za plasman u Superligu.
“Ko se jednom napije vode sa Mlave, vraća se uvek. Reč je o klubu sjajne tradicije, sa uigranom upravom i predsednikom. Onda ne čudi što sam se drugi put vratio. Sloga se bori za plasman u Superligu i sve ću učiniti da pomognem u ostvarivanju cilj“, rekao je Marković za Sportski žurnal.

Novi angažman našao je i golman subotičkog Spartaka Budimir Janošević koji je će sledećih šest meseci provestio na pozajmici u turskom drugoligašu Adani.

Njegov novi klub u ovom trenutku je treći na tabeli sa četiri boda manje i utakmicom manje od vodećeg Kajzerija

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

SuperligaSrbijaSloga Petrovac na MlaviPrva liga SrbijeFK PartizanMiloš BogunovićMarjan Markovićdonji srem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara