""
""

Šta je to s manirima igrača Arsenala? Vilšir pokazao “srednjak” navijačima Sitija, sledi kazna…(VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.12.13. | 16:54

Kapiten Mertezaker je morao da viče na Mesuta Ozila zbog nepoštovanja sopstvenih pristalica, a sada će na udaru biti Vilšir koji je sramno uvredio protivničke fanove

U Arsenalu očigledno ne znaju da gube. Fudbaleri Tobdžija su se navikli na pobede ove sezone, a onda su u roku od par dana doživeli dva poraza od čega je današnji protiv Mančester Sitija bio prava katastrofa. Vengerovi puleni očigledno ne umaju da se pomire s porazom, pa je Mertezaker morao da viče na Ozila zbog nepoštovanja svojih navijača, a onda je nedostatak manira i kulture pokazao i Džek Vilšir.

Izabrane vesti

Engleski vezista je uhvaćen u momentu kada je pokazao srednji prst navijačima Mančester Sitija! Za ovakav prostački gest će gotovo sigurno biti kažnjen.
“Nisam video taj detalje. Ako je to uradio i ako bude kažnjen, mi ćemo morati da prihvatio kaznu kakva god bila”, rekao je Arsenalov menadžer Arsen Venger.

Pre dve godine, Luis Suarez je kažnjen sa jednim mečom suspenzije i 10.000 funti zbog nepristojnog ponašanja prema protivničkim navijačima na meču protiv Fulama. Videćemo da li Englezi imaju iste sršine prema svojim fudbalerima i strancima…


tagovi

ArsenalDžek VilšerEngleskaEvropaPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara