Šta se dešavalo u Kruševcu? „Smiri se malo“, „Alo, momak“, „Govedo“, „Znam šta pričam“

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.09.18. | 09:12

Milorad Kosanović ogorčen na sudiju Zorana Širokog

Vratila se Crvena zvezda sa tri boda iz Kruševca, ubedljivo savladala Napredak u odloženoj utakmici petog superligaškog kola (3:0), a osim ponovnog bega na pet bodova prednosti u odnosu na Partizan i projektila Marka Gobeljića, meč pod Bagdalom izazvao je pažnju i zbog isključenja Milorada Kosanovića.

Šef struke Čarapana nije vodio ekipu u drugom poluvremenu, jer ga je tokom velikog odmora isključio glavni sudija Zoran Široki. Navodno, zbog prigovora iskusnog trenerskog vuka u situaciji kad je domaćin smatrao da je Milan Pavkov igrao rukom neposredno pre drugog gola šampiona.
U dvorištu pored svlačionice malo smo popričali po završetku prvog poluvremena. Rekao sam mu da se smiri malo, a on je meni odgovorio: „Nisam ja za vas „alo, momak“. Na tome se završilo i svako je otišao u svoju svlačionicu“, počinje mini-ispovest na stranicama Večernjih novosti Milorad Kosanović.

Izabrane vesti

Šta se dešavalo pred nastavak meča...
Četvrti sudija (Bojan Nikolić, op, au) mi nije dao da prođem, rekao mi je da sam isključen zato što sam Širokog nazvao govedom. Pošto znam šta je bilo i znam šta pričam, zaključio sam da sam postao trener na kome sudije pokazuju svoju hrabrost“, dopunio je Kosanović, koji realno sagledava dešavanja na terenu i poraz svog tima. „Sami smo krivi, dva gola smo primili posle šuteva Gobeljića i Jevtovića, a kod trećeg smo loše reagovali, slabo se postavili. Stvorili smo i mi nekoliko dobrih prilika, ali ih nismo iskoristili“.

Prema oceni trenera Napretka, gosti su morali veći deo drugog poluvremena da igraju sa igračem manje, međutim, sudija Široki nije isključio golmana Milana Borjana, iako je u 52. minutu intervenisao rukom van kaznenog prostora.
Ne volim da se spuštam na taj nivo i komentarišem sudijske odluke. U ovom slučaju, pravila su jasna, kada golman igra rukom van svog šesnaesterca dobija crveni karton. Borjan je rukom krenuo prema lopti, ali je ubedio sudiju da nije to uradio namerno“, zaključio je Milorad Kosanović.

FOTO: Star sport


tagovi

Milorad KosanovićZoran Široki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara