"Stanisavljević"
"Stanisavljević"

Stanisavljević za MOZZART Sport: Lalatović je izmišljen za motivatora, digne atmosferu u svlačionici za minut! Hoće me protiv Partizana... (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | pon. 07.12.15. | 16:14

Fudbaler koji je rešio derbi u Humskoj govorio o novom treneru Voše, pogotku u pobedi nad crno-belima i minutaži koju dobija

StanisavljevićAleksandar Stanisavljević je bio pravi hit na početku sezone, postizao je pogotke iz slobodnih udaraca kako je hteo, bušio mreže od Novog Sada do Torina, ali je po dolasku Nenada Lalatovića na "Karađorđe" njegova minutaža opala. Stanisavljević po pravilu ulazi pred kraj meča, a svoju priliku iskoristio je maksimalno u meču protiv Partizana koji su Lale dobile sa 2:0, a gde je najpre asistirao Lazaru Rosiću, zatim postigao gol koji rešio sve dileme u Humskoj.

Čak je i u prvom međusobnom duelu u sezoni bio strelac protiv crno-belih u pobedi od 3:2, a upisao je i dve asistencije.
"Odigrali smo jako dobro, kvalitetno i borbeno. Hvala bogu, kraj je bio trijumfalan. Kod penala sam verovao u našeg golmana Perića koji brani odlično, tri meča zaredom nije primio gol. Pomogla mi je zbunjena reakcija posle odbitka, čini mi se Grbića i Subića, istrčao sam kontru u sprintu. Kada sam izašao ispred golmana znao sam da moram da završim akciju. I pogodio sam", rekao je Stanisavljević u razgovoru za naš sajt.

Izabrane vesti

Fudbaler Vojvodine ističe da ga "hoće" protiv ekipe iz Humske 1, ali misli da to nije zbog manjka kvaliteta u odbrani crno-belih.
"Hoće me protiv Partizana. Dao sam gol i u prvom meču u sezoni i upisao dve asistencije. Ne mislim da je to zbog lošeg kvaliteta njihove poslednje linije kao što mnogi ističu. Mislim da Partizan nema lošu odbranu, jer, svako ko tamo igra je to nekako zaslužio. Ipak, ne bih se ljutio da se sa crno-belima sastanemo i u Kupu", istakao je Stanisavljević.

Fudbaler koji poseduje opasnu levicu istakao je da se ne ljuti na Lalatovića što ga više drži na klupi nego što je to bio slučaj sa Zlatomirom Zagorčićem. Naprotiv... Bivši fudbaler OFK Beograda i Donjeg Srema smatra da je Lalatović "najbolji motivator".
"Po mom mišljenju - on je izmišljen za motivatora! U stanju je da podigne atmosferu u svlačionici za minut! Uneo je borbenost u našu igru, to je velika promena. Svi u Srbiji znaju da mi umemo da igramo fudbal i da imamo najbolje tehničare. Nedostajalo nam je agresivnosti. Mogu čak da kažem da nam je Lalatović uneo čak i malo bezobrazluka".

Stanisavljević

Rođeni Požarevljanin najavljuje nastavak pobedničke serije i u završne dve utakmice u prvom delu šampionatan i dodaje da u timu Vojvodine vlada zdrava konkurencija.
"Poštujem svaku odluku trenera. Igram završnih 15, 25 minuta... Trudim se da to iskoristim na najbolji mogući način. Ne smeta mi što Siniša Babić igra. Smeta mi što ja ne igram. Opet, šefova reč mora da se poštuje. Mislim da ćemo nastaviti niz protiv Jagodine i Novog Pazara. Moramo da dokažemo da imamo kvalitet. A, imamo ga, to vas uveravam", zaključio je Aleksandar Stanisavljević.

Vojvodina u narednom kolu, 12. decembra, dočekuje Jagodinu, dok u poslednjoj ruindi jesenje sezone gostuje Novom Pazaru. Lale su trenutno na deobi petog mesta Superlige sa 31 bodom koliko ima i Radnički iz Niša.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Starsport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaFK PartizanEvropaAleksandar Stanisavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara