Stara veza Paunović - Tores opet radi?

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.04.18. | 10:48

Srbin hoće da dovede nekadašnjeg saigrača

Veljko Paunović je imao već nekoliko sezona u nogama kada je Fernando Tores pravio prve korake u seniorskom timu Atletiko Madrida. Nekoliko godina su bili saigrači pre nego što je Srbin napustio Madrid, a putevi bi sada opet mogli da im se ukrste u Americi.

Paunović želi da dovede Toresa u redove MLS ligaša Čikaga. Srbin radi odličan posao u Čikagu i već je uspeo da dovede nekoliko zvučnih pojačanja iz Evrope poput Bastijana Švajnštajgera, Nemanje Nikolića i Aleksandra Kataija. Tores bi mogao da bude sledeći...

Izabrane vesti

Popularni El Ninjo je je pre nekoliko dana najavio da na kraju sezone napušta Atletiko. Nije više u planovima trenera Simeonea, ima epizodnu ulogu i vreme je za novi, možda i poslednji korak u bogatoj karijeri.

Njih dvojica ne samo da su bili saigrači, već su tada postali i dobri prijatelji, a prijateljstvo se održalo do danad. Zato bi Paunović mogao da nagovori Toresa da pređe Atlantik. Iako 34 godine, Španac bi bio veliko pojačanje za Čikago koji u ovoj sezoni ima nameru da napadne titulu u MLS ligi.

Prepreka bi mogao da bude novac. Tores traži platu od oko 4.000.000 evra po sezoni, dok Čikago trenutno može da mu ponudi nešto manje od 2.000.000 evropskih novčanica godišnje. Španac ima i bogatije ponude iz Kine, ali izazov života u Americi i rad sa starim prijateljem bi mogli da ga privuku u Čikago.

(FOTO: Action images)


tagovi

Fernando ToresVeljko PaunovićČikago Fajer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara