"Igor Štimac"
"Igor Štimac"

Štimac u problemu: Sedmorici preti suspenzija za Srbiju

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.06.13. | 18:38

Darijo Srna, Ivan Strinić, Džo Šimunić, Gordon Šildenfeld, Niko Kranjčar, Mateo Kovačić i Nikica Jelavić moraju da budu oprezni ako žele da nastupe na "Marakani"

Igor ŠtimacReprezentacija Hrvatske nalazi se u sred izjednačene trke sa Belgijom za prvo mesto u Grupi A i direktan plasman na Svetsko prvenstvo koje će se narednog leta odigrati u Brazilu. Vatreni na Maksimiru moraju da dobiju Škotsku, poslednjeplasirani tim u grupi, ali i da misle na predstojeće gostovanje našoj selekciji.

Sedmorici reprezentativaca Hrvatske preti suspenzija ako zarade žuti karton protiv tima koji je izabrao Gordon Strahan.  Darijo Srna, Ivan Strinić, Džo Šimunić, Gordon Šildenfeld, Niko Kranjčar, Mateo Kovačić i Nikica Jelavić moraju da budu oprezni ako žele da nastupe na "Marakani".

Izabrane vesti

Iako nije igrala na nivo koji se od nje očekuje, selekcija koju predvodi Igor Štimac dokopala se 16 bodova u prethodnih šest mečeva i deli prvo mesto sa Crvenim đavolima. Odlučujući duel ove dve reprezentacije odigraće se 11. oktobra na splitskom Poljudu. Do tada oba tima očekuju po dva meča – Belgija dočekuje Srbiju i gostuje Škotskoj, a isti rivali očekuju i Hrvatsku, samo sa obrnutim domaćinstvima.

(FOTO: Action images)


tagovi

Dario SrnaDžo ŠimunićEvropaGordon ŠildenfeldGordon StrahanHrvatskaIgor Štimacmeđunarodni fudbalNikica Jelavićniko kranjcarreprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara