""
""

Stvarno su prokleti: Keln i Žirasi ne mogu da pogode prazan gol sa dva metra! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.10.17. | 15:27

Jarčevi stigli do razočaravajućeg remija protiv Verdera - 0:0

Ovo više nije sport, nije ni fudbal! Ovo su postale paranormalne pojave! Keln je ponovo razočarao navijače, pošto je remijem bez golova protiv Verdera nastavio pognute glave da nosi fenjer Bundeslige.

Međutim, posle svega viđenog danas na Rejenrdži Areni u Kelnu bi mogli ozbiljno razmišljaju da ih je neko prokleo. Ponovo je domaćin imao više od igre, ponovo je kao u Borisovu naigrao rivala, ali... Keln  prosto ne može ili ne zna da postigne gol.

Izabrane vesti

Imali su učenici Pertera Štegera bar tri kolosalne i deset poluprilika. Ona koju je promašio Žirasi može da ide u kategoriju „verovali ili ne“... Francuski internacionalac je u 88.minutu dobio loptu sa desne strane, bio je na dva metra od gola i ispred sebe je imao samo praznu mrežu. Ni to nije vredelo. Napadač  rođen 1996.godine je komično reagovao i prebacio gol.

Imao je nekoliko sjajnih odbrana i golman Pavlenka... Kada se Keln ispormašivao Verder je mogao da stigne do celog plena. Malo je nedostajalo Augustinsonu da zakopa verder i već danas ga pošalje u Cvajtu. Njegov šut završio je nekih deset santimetara pored gola.

Keln je ostao na dva boda i bez pobede u ovoj sezoni.

Nedelja
Keln - Verder 0:0
15.30: (2,75) Frajburg (3,00) Herta (2,80)
18.00: (2,60) Volfzburg (3,30) Hofenhajm (2,70)

*** kvote su podložne promenama

 


tagovi

EvropaKelnMiloš VeljkovićPeter Šteger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara