"sve manje slobodnih dana za superligaše"
"sve manje slobodnih dana za superligaše"

Superliga nisko na listi prioriteta - sad se ne igra ni na Zadušnice

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.02.17. | 10:55

Umesto u subotu, većina utakmica prvog prolećnog kola pomerena je za nedelju

sve manje slobodnih dana za superligašeBožić, Uskrs, Guča, gej parada, a sad i Zadušnice. Spisak ne baš do kraja razumljivih razloga zbog kojih se odlažu utakmice Superlige postaje sve duži. Kao da je greh igrati fudbal? Kao da je Srbima baš sve bitnije od domaćeg šampionata.

Bilo kako, većina utakmica 22. kola tako će se umesto u subotu igrati u nedelju, odlučeno je na sednici Izvršnog odbora Zajednice Superlige.

Izabrane vesti

Prolećnu polusezonu će još u petak otvoriti sudar Mladosti i Radničkog u Lučanima, pa sledi dan pauze (?!) i u nedelju utakmice: Napredak - Voždovac, Metalac - Radnik, Crvena zvezda - Novi Pazar, Borac - Bačka, Rad - Partizan, Spartak - Vojvodina, te Čukarički - Javor.

Dok u razvijenim fudbalskim zemljama slomiše glavu "izmišljajući" nove termine za utakmice, jer su stare već popunili, u Srbiji izmišljamo nove razloge da odlažemo mečeve.

U odbranu Zajednice - nije baš ni da mnogo ljudi i gleda tu našu Superligu. Pa kad ih je već tako malo valjda može svako i da isporuči svoj zahtev kad da se ne igra?

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zajednica superligašaSuperligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara