"Mario Baloteli"
"Mario Baloteli"

Surovi Rodžers: Baloteli precrtan iako je požurio sa očeve sahrane, Sterling ne bi u Aziju, ali mora

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.07.15. | 15:49

Na spisku putnika za turneju po Dalekom istoku i Australiji nema ni Borinija ni Enrikea

Mario BaloteliEngleski mediji po pravilu najveću pažnju posvećuju domaćim fudbalerima, pa u prvi plan ističu pozivanje Rahima Sterlinga na pripreme Liverpula na Dalekom istoku i Australiji uprkos želi 20-godišnjeg krilnog fudbalera da se preseli u tabor Mančester Sitija. Trener Brendan Rodžers međutim nije imao razumevanje za Sterlingove želje.

Izgubio je razumevanje i za hirovitog Marija Balotelija, koji neće putovati u Bangkok, Australiju i Kuala Lumpur, kao što neće ni Fabio Borini ni Hoze Enrike, pošto je Rodžers sve njih precrtao sa spiska igrača na koje računa u narednoj sezoni. Ali upravo je prema Baloteliju šef struke bio najsuroviji. Italijanskom reprezentativcu je naime pre samo nekoliko dana umro otac (ne biološki, već onaj koji ga je usvojio), ali se Mario prevremeno vratio ne bi li se izborio za mesto u avionu za Aziju. Rodžers  je odluku očigledno doneo još ranije.

Izabrane vesti

Roberto Firmino, Filipe Koutinjo i Emre Džan su dobili produženi odmor zbog obaveza u reprezentacijama, ali će se priključiti ekipi.

Ostaje da se vidi i da li će se Sterling i ukrati na avion. Ne bude li to učinio prekršiće ugovor, pa bi u ceo sukob verovatlo morao da se umeša i sindikat fudbalera. Podsetimo, Siti je na Enfild već slao ponude od 30.000.000 i 40.000.000 funti, ali su Redsi odbili i nastavljaju da insistiraju na obeštećenju od 50.000.000 funti (70.000.000 evra). Siti je navodno spreman da ponudi 55.000.000 evropskih novčanica i još 5.500.000 u premijama. Ekipa na pripreme putuje u nedelju. Siti mora da požuri.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaMario BaloteliLiverpulHoze EnrikeFabio BoriniEvropaEngleskaBrendan Rodžers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara