""
""

Surovo iskreni Pol Skols: Niko iz Premijer lige ne može da igra u Barsi, Bajernu ili Realu! Možda Aguero...

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.10.15. | 12:23

Legenda Mančester Junajteda tvrdi da najbolji igrači Evrope i sveta idu prvo u španske gigante i Bajern, potom PSŽ i Juve, a tek onda dolaze u premijerligaške klubove

Sve češće polemike o rivalitetu španske Primere i Premijer lige su posebno akcentovane u danima kada su na programu mečevi u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Španski klubovi blistaju za razliku od engleskih i čak je i na Ostrvu sve više ljudi koji priznaju da Premijer liga ne može da parira Primeri.

Izabrane vesti

U polemiku se uključio i legendarni as Mančester Junajteda Pol Skols. Čuveni vezista je stao Englezima na muku uz konstataciju da igrači iz Premijer lige ne bi imali mesta u Barseloni i Real Madridu. Kao ni u Bajernu.
„Ako pogledate kvalitet igrača koji dolaze u Premijer ligu, jasno vam je da najbolji iz Evrope i sveta ne dolaze ovde. Najbolji igrači idu u Barselonu, Real Madrid i Bajern. Ispod njih su Juventus i Pari Sen Žermen. Tek onda dolaze engleski klubovi. Ne znam zašto bi neko u Engleskoj bio iznenađen time. To je relanost. Koji to igrač iz Premijer lige može igrati u Barseloni? Nijedan! Ili u Realu i Bajernu? Možda samo Serhio Aguero. On je jedini izuzetak“, rekao je Skols.

Njegove reči sigurno neće naići na dobrodošlicu fudbalske većine u Engleskoj, pošto je Ostrvljanima teško da prevale preko usta da je neka liga jača od Premijer lige. Ali rezultati, kvalitet fudbala, kvalitet igrača, a sada i reči njihovih legendi im govore sve...

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSerhio AgueroReal MadridPrimeraPremijer ligaPols SkolsNemackaMančester SitiEvropaEngleskaČelsiBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara