""
""

Sve što Grobari treba da znaju o Budućnosti i Varvarima...

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.07.17. | 10:03

Pomoćni trener Partizana Andrija Delibašić govorio o kvalitetima rivala srpskog šampiona

Vreme je za ono pravo. Navijači Partizana sitno broje do ovosezonske premijere i prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona.

Gore od želje da vide jesu li njihovi ljubimci kadri za najviše domete. Budućnosti je već prežaljana, ali pomoćnikMiroslava Đukića, Andrija Delibašić, hvali talenat i karakter crnogorskog šampiona.
„Budućnost ima jako dobru ekipu, spoj iskusnih igrača i mladih reprezentativaca. Sve talentovano u Crnoj Gori obično završi u Sutjesci i Budućnosti. Mogu da naprave problem, ali ako mi budemo pravi i radmo ono što treba - dobićemo utakmicu“, poručio je u razgovoru za subornji dodatak Sportskog Žurnala Andrija Delibašić.

Izabrane vesti

Nekadašnji đak Zvezdine škole fudbala Ratomir Đalović je najbolji igrač i strelac. Naravno i prva opasnost za gol Filipa Kljajića.
Đalović je izrastao u vođu generacije. Mlađi ga gledaju, pravi kapiten. Imaju i dobru sredinu, Hočko je mladi reprezentativac. Došao im je i talentovani Vlaisavljević, nedavno je odlučio finale Kupa. Mogu da naprave problem“.

Rođeni Nikšićanin ne očekuje vatrenu atmosferu na stadionu Budućnosti.
„Ne znam zašto ljudi pričaju o vrućem dočeku. Podgoričani i Varvari vole sport, fudbal, dobar meč. Na stranu to što će navijati za plavo-bele. Jako su objektivni. Ako budemo bili bolji - aplausiraće. Incidenti - samo priča.“

Andrija Delibašić je iz Nikšića, Partizan u svojim redovima ima još Crnogoraca. Marko Janković je sa Cetinja, Kosović je rodom iz Nikšića.
„Jako dobri momci, iz dana iu dan primetno napreduju, mogu da postanu vođe ovog Partizana. Složićete se, bili su i proletos bitni. Vreme je da postanu ljudi, nisu više klinci. Mogu da naprave veliku razliku“, poručio je Delibašić.


tagovi

Andrija DelibašićBudućnost PodgoricaEvropaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara